Neler Yeni

Yardım D SMART DOLANDIRICILIĞI

chiccobl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Esad Çelik
arkadaşlar bu adamlar ülkede dolandırmadık adam bırakmadı arkadaşımın başına gelen bu olay bizim başımıza da geldi fakat biz bunu kanıtlarız belki flaan diye her türlü ses kaydını görüntüyü aldık ve tüketici mahkemesine gittik ama nafile tamamen kanunsuz nasıl yapıldıpı belli olmayan bir sistemleri var olayı anlatıyorum; türk telekomdan arıyoruz diyetek mevcut paketinize yeni taahütle beraber hem indirim hemde yanında d smart üyeliği alacaksınız diye bir teklif kabu ledip her şey okeylendikten sonra d smarta ayrı tamamen intrrnetle alakasız fatura çekiyorla rve türk telekomun ya da diğer sağlayıcıların olayla alakası yok iptal edelim derken cayma bedeli onu mahkeme sayesinde çözüyorsun bi şekilde kanıtları gösterip sonra bi olay çıkartıyolar 7 gün içinde kutuyu teslim etmezsen 500 tl ceza halbuki mesaj bekleyin gelince teslim edersiniz deöişlerdi neyse olayı kısaca anlattım forumdan ricam twitterda dsmartın bu dolandırıcılığını dile getirelim lütfen nerede paylaşabiliyorsanız oaylaşın bu adamlar bunu yapamasın artık

bextrium

80+
En son hatırladığım kadarıyla Turknet dava açmıştı bu adamlara. Ama hala rahat rahat yapabiliyorlar.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,539
İsim
Oğuz Oğuz
arkadaşlar bu adamlar ülkede dolandırmadık adam bırakmadı arkadaşımın başına gelen bu olay bizim başımıza da geldi fakat biz bunu kanıtlarız belki flaan diye her türlü ses kaydını görüntüyü aldık ve tüketici mahkemesine gittik ama nafile tamamen kanunsuz nasıl yapıldıpı belli olmayan bir sistemleri var olayı anlatıyorum; türk telekomdan arıyoruz diyetek mevcut paketinize yeni taahütle beraber hem indirim hemde yanında d smart üyeliği alacaksınız diye bir teklif kabu ledip her şey okeylendikten sonra d smarta ayrı tamamen intrrnetle alakasız fatura çekiyorla rve türk telekomun ya da diğer sağlayıcıların olayla alakası yok iptal edelim derken cayma bedeli onu mahkeme sayesinde çözüyorsun bi şekilde kanıtları gösterip sonra bi olay çıkartıyolar 7 gün içinde kutuyu teslim etmezsen 500 TL ceza halbuki mesaj bekleyin gelince teslim edersiniz deöişlerdi neyse olayı kısaca anlattım forumdan ricam twitterda dsmartın bu dolandırıcılığını dile getirelim lütfen nerede paylaşabiliyorsanız oaylaşın bu adamlar bunu yapamasın artık
E bu zaten vardı sizin buna inanmanız saçma
Bana da sınırsız hız + digitürk diye kaç defa aradılar.
Hem Türknet’e hem telekoma hem de Digitürke durumu bildirim.
Böyle bir kampanyamız yok dediler
Zaten biliyordum.
Bir de 50₺ bütün kanallar açık diyor.
180₺ veriyorum Digitürke 10₺ indirim yapmadılar sence bu kampanya gerçek olabilir mi dedim?

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
arkadaşlar bu adamlar ülkede dolandırmadık adam bırakmadı arkadaşımın başına gelen bu olay bizim başımıza da geldi fakat biz bunu kanıtlarız belki flaan diye her türlü ses kaydını görüntüyü aldık ve tüketici mahkemesine gittik ama nafile tamamen kanunsuz nasıl yapıldıpı belli olmayan bir sistemleri var olayı anlatıyorum; türk telekomdan arıyoruz diyetek mevcut paketinize yeni taahütle beraber hem indirim hemde yanında d smart üyeliği alacaksınız diye bir teklif kabu ledip her şey okeylendikten sonra d smarta ayrı tamamen intrrnetle alakasız fatura çekiyorla rve türk telekomun ya da diğer sağlayıcıların olayla alakası yok iptal edelim derken cayma bedeli onu mahkeme sayesinde çözüyorsun bi şekilde kanıtları gösterip sonra bi olay çıkartıyolar 7 gün içinde kutuyu teslim etmezsen 500 TL ceza halbuki mesaj bekleyin gelince teslim edersiniz deöişlerdi neyse olayı kısaca anlattım forumdan ricam twitterda dsmartın bu dolandırıcılığını dile getirelim lütfen nerede paylaşabiliyorsanız oaylaşın bu adamlar bunu yapamasın artık
Herkes adam kaziklama peşinde artık

chiccobl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Esad Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
E bu zaten vardı sizin buna inanmanız saçma
Bana da sınırsız hız + digitürk diye kaç defa aradılar.
Hem Türknet’e hem telekoma hem de Digitürke durumu bildirim.
Böyle bir kampanyamız yok dediler
Zaten biliyordum.
Bir de 50₺ bütün kanallar açık diyor.
180₺ veriyorum Digitürke 10₺ indirim yapmadılar sence bu kampanya gerçek olabilir mi dedim?
digitürk değil dostum d smart biz bunu arkadaş vasıtasıyla biliyorduk zaten bu faturayıda hiçbir şekilde ödemiyoruz ve tüketici mahkemesine hali hazırda başvurduk süreç çok uzun destek istiyorum forumdaki herkesten yazarsanız bir yerlere belki bilmeyen şnsanlar öğrenirler

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,539
İsim
Oğuz Oğuz
digitürk değil dostum d smart biz bunu arkadaş vasıtasıyla biliyorduk zaten bu faturayıda hiçbir şekilde ödemiyoruz ve tüketici mahkemesine hali hazırda başvurduk süreç çok uzun destek istiyorum forumdaki herkesten yazarsanız bir yerlere belki bilmeyen şnsanlar öğrenirler
Tamam zaten bana digitürk sana d-smart diyorlar
Kimisine tt diyorlar kimisine Türknet.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Firmaların isimlerini kullanıyorlar.

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
Devlet bunu yapanlara ceza vermezse göz yumarsa daha çok olur bu olaylar.

Bura.K

80+ Silver
Aynısını bana yaptılar. Vodafone'den TT'ye geçecektim. TT'yi aradım DSmart çıktı karşıma. Bana "biz TT'yiz" falan filan dediler bende inandım, uzunca konuştuk falan. Sonra bir şey imzalamamı istediler (Yanlış hatırlamıyorsam E-İmza) imzalayacaktım ama içime kurt düştü ve yine TT'yi aradım. Bu sefer gerçek TT'ye yönlendirdi, adama falan dedim "böyle böyle işte, siz bana böyle dediniz" adam bana "siz bizi hiç aramadınız, mevcut kaydınız da yok" dedi birden şaşırdım. Sonradan dank etti DSmart ile görüştüğüm. Ulaşmaya çalıştım ama açmadılar. Ağır küfür edecektim de, ulaşamadım. Az kalsın DSmart'ı imzalıyordum. Tam bir dolandırıcı firma. Anlamadığım şey ise TT'ye ulaşmaya çalışırken nasıl DSmart'a bağlandığım.

chiccobl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Esad Çelik
Devlet bunu yapanlara ceza vermezse göz yumarsa daha çok olur bu olaylar.
aynen öyle ama yine de lütfen biraz ses olalım arkadaşlar twitterda olur orda burda müsait olan arkadaşlar
Aynısını bana yaptılar. Vodafone'den TT'ye geçecektim. TT'yi aradım DSmart çıktı karşıma. Bana "biz TT'yiz" falan filan dediler bende inandım, uzunca konuştuk falan. Sonra bir şey imzalamamı istediler (Yanlış hatırlamıyorsam E-İmza) imzalayacaktım ama içime kurt düştü ve yine TT'yi aradım. Bu sefer gerçek TT'ye yönlendirdi, adama falan dedim "böyle böyle işte, siz bana böyle dediniz" adam bana "siz bizi hiç aramadınız, mevcut kaydınız da yok" dedi birden şaşırdım. Sonradan dank etti DSmart ile görüştüğüm. Ulaşmaya çalıştım ama açmadılar. Ağır küfür edecektim de, ulaşamadım. Az kalsın DSmart'ı imzalıyordum. Tam bir dolandırıcı firma. Anlamadığım şey ise TT'ye ulaşmaya çalışırken nasıl DSmart'a bağlandığım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada ironikomik bir kesit olmuş ama bu dolandırıcılığı yapan d smartın ta kendisi öyle hataydan falan 3 5 dolandırıcı şebekesi değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,618
Üyeler
167,867
Son üye
wonssx
Top Bottom