Da 2 sistem kasa

Sistem şuan çok güzel. Bu haliyle alabilirsiniz. Özelleştirme yapmanıza gerek yok.

Ekran kartı yükseltmesi yapmayacaksanız eğer ki yapmayın. RX 5700 XT ısınma sorunlu, o zaman 650W yapabilirsiniz. Onun dışında gerek yok.

Eğer sadece oyun için alacaksanız, ekstra işlemci soğutucu almanıza gerek yok. Render alırım, yayın yaparım derseniz işlemci soğutucu alın.

Evet spec delta yap, sadece oyun oynuyacaksan stok sogutucu yeter ama yayin yapacaksan bir tane islemci sogutucusu almanizi oneririm

Ekran kartı yükseltmesi yapmayacaksanız eğer ki yapmayın. RX 5700 XT ısınma sorunlu, o zaman 650W yapabilirsiniz. Onun dışında gerek yok.

Eğer sadece oyun için alacaksanız, ekstra işlemci soğutucu almanıza gerek yok. Render alırım, yayın yaparım derseniz işlemci soğutucu alın.
Yayın yapabilitim gerek var mı

Bence almanızda fayda var yine de. 75-80 derecelerde çalışır sürekli, bu da performans kaybına neden olabilir.
şimdi ikilemde kaldım monitörü 27 inç 165 hz 1msişlemci soğutucu almayım mı yoksa monitör 144hz 24inç 1ms yapıp soğutucu mu alayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistem şuan çok güzel. Bu haliyle alabilirsiniz. Özelleştirme yapmanıza gerek yok.
şimdi ikilemde kaldım monitörü 27 inç 165 hz 1msişlemci soğutucu almayım mı yoksa monitör 144hz 24inç 1ms yapıp soğutucu mu alayım

PC

1080P için 27" ekran önermem.
2K alacaksanız 27" ekran alın.

Bence 2.si daha iyi bir tercih olacaktır. Soğutucu ve 144 Hz monitör.

Tamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim

Geri