Prof ESL
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
soğutucu vesaire açısında kasayı kapatırYeterli hava sirkülasyonu varsa pek fark etmiyor aslında.
soğutucu vesaire açısında kasayı kapatırYeterli hava sirkülasyonu varsa pek fark etmiyor aslında.
knk adam belki nüyük seviyor benim gibiBoşver küçük olması daha iyi, büyük çok yer kaplar.
Usta hayırlı olsun ben arkadaşa diyorum kasana bakmadım doğrusubelki bana küçük gelmiş olabilir
Evet haklısınBaksana buna sanki balyozla vurmuslar kasanin ustune yanlis anlama alina moral bozmak icin demiyorum ama bu nedir yani
Hayırlı olsun hocam güle güle kullan inşallah benimkide hemen gelirŞimdi geldi kargo ama bir şey gördüm şaşırdım .d Bu kasa bu kadar küçükmuymus aga videoda daha büyük gözüküyordu Cidden bu normal boyutsa çok şaşırdım ilk PC olunca gözümde çok büyütmüşüm
USB yerimi bozuk?belki bana küçük gelmiş olabilir
Hocam aynen bende media markt gittim kasa boyutlarını görünce bende çok şaşırdımŞimdi geldi kargo ama bir şey gördüm şaşırdım .d Bu kasa bu kadar küçükmuymus aga videoda daha büyük gözüküyordu Cidden bu normal boyutsa çok şaşırdım ilk PC olunca gözümde çok büyütmüşüm
çok şükür da2 de bana nasip olmuştuknk daha açtım koydum masada bekliyor ekran kartını bile takmadım bakınca dönüş yapayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eyw, Allah olmayanlarada nasip etsin
Tamamdır yarın bu saatlerde özelden yazarım kral.Sağol,amin inşallah
.d Eyw
knk kasanin alti ve üstünde çıtır .d
bana hatirlatirsan yazayım klavye daha gelemedi yarın gelicek testleri yapip unutmazsam yazayım
xeraton mizaj )knk daha açmadım ki ekran kartını bile takmadım daha
Xeraton mizaj .d