DA 3 Sistem Toplamadan Göndermişler

Reaksiyon skoru
2
Bugün kargom geldi ama sistem toplanmadan kutunun içine koyup göndermişler orda sistem haZır gelsin diye seçmişim Ben. böyle Bir firma olabilir mi ya kaç para veriyoruz biz bu bilgisyara bide böyle düzensiz çalışıyor yazıklar olsun.

Kaç günde geldi ?

Bugün kargom geldi ama sistem toplanmadan kutunun içine koyup göndermişler orda sistem haZır gelsin diye seçmişim Ben. böyle Bir firma olabilir mi ya kaç para veriyoruz biz bu bilgisyara bide böyle düzensiz çalışıyor yazıklar olsun.

Sadece ekran kartı mı ayrı geldi?

Yoksa bütün parçalar mı ayrı geldi?

yanlış seçmiş olma ihtimalin varmi ?

saçmalığa bak sen adamı yaklaşık 9 gün beklet sonra sistemi parça halinde gönder... şaka gibi
Böyle bi çalışma tarzı olamaz ya market ihtiyacımızı gidermiyoruz burda tonla para veriyoruz adam akıllı çalışmıyorlar ben her şey hazır gelmesini istiyordum ne diye bilgisayarcıya götürüp uğraşıyım şimdi

Böyle bi çalışma tarzı olamaz ya market ihtiyacımızı gidermiyoruz burda tonla para veriyoruz adam akıllı çalışmıyorlar ben her şey hazır gelmesini istiyordum ne diye bilgisayarcıya götürüp uğraşıyım şimdi
Hemen saldırıya geçmeyin bence. Yoğunlukdan unutmuş olabilirler. Kanaldan sistem toplama videolarından bakıp topla bilgisayarcıya götürmeyeceksen.

bilgisayarcı tanıdık değilse götürme bence YouTube den detaylı toplama videoları izleyerek toplayabilirsin

1000 kişi aldı sorun yaşayan 3-5 kişi dememek lazım çünkü zaten daha o 1000 siparişin 200'ü teslim edilmiştir

Ayrı gelmesi neyse de bide 9 gün beklemişsin boşuna. son 2 senedir İTOPYA = ÇÖP. 5 kişi mi çalıştırıyor koskoca şirket rezalet.

• Beğen
Reaksiyonlar: xaki

Yanlış anlamayın ama bu tarz konular açarken faturayı da atmanız gerekiyor bence. (yanlış anlaşılmasın kimseye yalancı demiyorum)

Geri