O öyle hesaplanmıyor. Kelimelerin harf sayısını toplayıp ortalama bir kelimenin harf sayısına bölüyor.64 doğru kelime 7 yanlış kelime diyor yanlış anlamadıysam nasıl 76 oldu ? (bu işlerden pek anlamıyorum yanlışım varsa düzeltirsen sevinirim.)
Bundan da duyar kasmazsın bee...boş yere klavye ömrü azaldı testi yapmayın klavye ömrü azaltır 50m ömrü var klavyemin bitmesin ömrü
Neden basmıyor? Kalite bir klavye sonuçta. (!)Tuşlarının yarısı 10 kere basmadan çalışmayan Saber klavye ile 50'yi geçmem mümkün değil bu testte.
Tamamdır teşekkür ederim.O öyle hesaplanmıyor. Kelimelerin harf sayısını toplayıp ortalama bir kelimenin harf sayısına bölüyor.
Tamam sen o klavyedeki tüm tuşlara 50 milyon kez bas 10 tane alacağım aynısından.boş yere klavye ömrü azaldı testi yapmayın klavye ömrü azaltır 50m ömrü var klavyemin bitmesin ömrü
ben yapamıyom. babam gitti 50 tl ye hadron klavye aldı. Taş gibi tuşların çalışması için bi 50 Newton kuvvet gerekiyor. Sanırsın black ya da white switchO kadar iddialı değilim. Bakalım aramızda en hızlı kimmiş ?
Ben başlıyayım.
Alıntıyı görüntüle
Sizde buradan yapabilirsiniz.
Yazma Testi Turkish - 10FastFingers.com
Typing Test - 10fastfingers offers a free online Typing Speed Test Game in multiple languages. You can measure your typing skills, improve your typing speed and compare your results with your friends. How fast are you? Visit 10fastfingers.com and figure it out!10fastfingers.com
Yalan burada adın yokAlıntıyı görüntüle
dandik laptop klavyesiyle bu oldu az sonra yine atarım
368,00 TL verdim la! azmı zor biriktiriyomTamam sen o klavyedeki tüm tuşlara 50 milyon kez bas 10 tane alacağım aynısından.
Siteye kayıt olması lazımYalan burada adın yok
Ben de aldım az önce.368,00 TL verdim la! azmı zor biriktiriyom
O kadar iddialı değilim. Bakalım aramızda en hızlı kimmiş ?
Ben başlıyayım.
Alıntıyı görüntüle
Sizde buradan yapabilirsiniz.
Yazma Testi Turkish - 10FastFingers.com
Typing Test - 10fastfingers offers a free online Typing Speed Test Game in multiple languages. You can measure your typing skills, improve your typing speed and compare your results with your friends. How fast are you? Visit 10fastfingers.com and figure it out!10fastfingers.com