Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Moderatörler diyeceğim oho rapor edince 2 dakika sonra reddediliyor.
Bu konuda size katılıyorumTecnopat'ı bu yönden severim, forumlara ilk defa girdiğim zamanlarda RTX 3090 SLİ 10900K konusuna maşallah tüm binayı ısıtır bu demiştim, tak 10 dakikaya uyarı. Burada da olmalı bence.
aman aman allah korusun ordan buraya geldim burada öyle olursa başka nereye giderim bilemiyorumTecnopat'ı bu yönden severim, forumlara ilk defa girdiğim zamanlarda RTX 3090 SLİ 10900K konusuna maşallah tüm binayı ısıtır bu demiştim, tak 10 dakikaya uyarı. Burada da olmalı bence.
O kadar katı olmasa da yine de biraz daha üstüne düşülmeli gereksiz mesajlar için.aman aman allah korusun ordan buraya geldim burada öyle olursa başka nereye giderim bilemiyorum
Bazı yönleri iyi bazıları kötü mesela cümleyi uzattım diye hesabımı kısıtlamışlardı.Tecnopat'ı bu yönden severim, forumlara ilk defa girdiğim zamanlarda RTX 3090 SLİ 10900K konusuna maşallah tüm binayı ısıtır bu demiştim, tak 10 dakikaya uyarı. Burada da olmalı bence.
Bazı yönleri iyi bazıları kötü mesela cümleyi uzattım diye hesabımı kısıtlamışlardı.
Dediğim gibi, o kadar katı olmasa da biraz üstüne düşülmesi lazım bence.O kadar katı olmasa da yine de biraz daha üstüne düşülmeli gereksiz mesajlar için.
Burada inceleme mevcut, göz atabilirsin.XPG PYLON İncelemesi - 450/550/650/750W
XPG Pylon PSU / Güç Kaynağı incelemesi. ~Donanım Kılavuzumdonanimkilavuzumm.blogspot.com
Teşekkürler.Madem Xpg pylon'u araştırıyorsun belki işine yarar.
XPG PYLON İncelemesi - 450/550/650/750W (donanimkilavuzumm.blogspot.com)
@epica59