Neler Yeni

DA forum üyeleri hangi klavyeyi kullanıyor?

Shoko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sancak
Hem merakımdan hemde klavye alacağım için fikir alışverişi olması açısından böyle bi konu açmak istedim kullandığınız klavyenin modelini yazıp onu 10 üzerinden puanlarsanız güzel olur
motospeed k87s ve akko 3087

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
Doğukan
SteelSeries Apex 3 TKL

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,877
İsim
Emre Zengin
Ben de kullanıyorum 1 yıl olacak yakında. Cidden baya sessiz. HyperX Alloy Core alacaktım ama zamlanmıştı 400 liraya aldım bunu ama gereksiz zamlandı bence. RGB'si güzel baya aydınlık. Tek kötü yanı tuşlar çıkmıyor.
Bende zamanında ya 300 ya da 400 TL'ye almıştım. Ha son kısmı çok doğru dedin. Klavyeyi temizleme vaktim geldi ama temizlemeyeceğim gibi duruyor. Tuşların altı çok pislendi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Eyüp
Monster pusat k3 pro 2021 de almıştım şuandada kullanıyorum gerek rgb si gerekse ses açma joistiği ile gayet memnunum 500tl almıştım ama şuanda 1.900 olmuş şuanki paraya değermi bilemem

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Atakan Öndaş
xpg summoner cherry mx red
tam olarak aynisini almayi dusunuyorum su anki fiyatina degecek bir urun mu sence? Ne zamandir kullaniyorsun ve tuslarinda,bilek desteginde veya baska yerlerinde asinma,bozulma sikinti oldu mu bro? En onemliside space,enter gibi buyuk tuslarda falan cinlama ile yay sesi var mi?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,383
İsim
Hacı

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
tam olarak aynisini almayi dusunuyorum su anki fiyatina degecek bir urun mu sence? Ne zamandir kullaniyorsun ve tuslarinda,bilek desteginde veya baska yerlerinde asinma,bozulma sikinti oldu mu bro? En onemliside space,enter gibi buyuk tuslarda falan cinlama ile yay sesi var mi?
18.11.2021 tarihinde almışım şimdi baktım bende ne zaman aldığıma 600₺ gibi bir rakama almışım. Yaylarda gıcırdama yok bende. Bilek desteğini hiç kullanmadım ancak 1 ay kadar önce burada bir arkadaş soyuldu vs yazmıştı 8 ay gibi bişey kullanmıştı sanırım. Şuan gaminggentr'de minisi 900₺ bir fiyata satılıyor. Benimki 1500₺ rakama çıkmış bu fiyatlara alınır mı daha iyisi var mı pek fikrim yok acıkcası. 3-4 ayda bir tüm tuşları söküp yıkarım silerim falan sıkıntı olmadı hiç.

Aykut D.

80+ Gold
Hem merakımdan hemde klavye alacağım için fikir alışverişi olması açısından böyle bi konu açmak istedim kullandığınız klavyenin modelini yazıp onu 10 üzerinden puanlarsanız güzel olur
Gamepower Warlock compact red switch outemu

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Atakan Öndaş
18.11.2021 tarihinde almışım şimdi baktım bende ne zaman aldığıma 600₺ gibi bir rakama almışım. Yaylarda gıcırdama yok bende. Bilek desteğini hiç kullanmadım ancak 1 ay kadar önce burada bir arkadaş soyuldu vs yazmıştı 8 ay gibi bişey kullanmıştı sanırım. Şuan gaminggentr'de minisi 900₺ bir fiyata satılıyor. Benimki 1500₺ rakama çıkmış bu fiyatlara alınır mı daha iyisi var mı pek fikrim yok acıkcası. 3-4 ayda bir tüm tuşları söküp yıkarım silerim falan sıkıntı olmadı hiç.
tamamdir hocam tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin iyi gunlerde kullanin.

halitxct

80+ Silver
Altec lansing algk8614wg kullanıyorum tasarım olarak çok hoşuma gitmişti oldukçada memnunum red switch olmasıda benim için apayrı güzellik

Top Bottom