Aliyılmaz
80+ Bronze
memnunmusunGamepower Warlock compact red switch outemu
memnunmusunGamepower Warlock compact red switch outemu
GameBooster G7 Reaper Rainbow Blue SwitchHem merakımdan hemde klavye alacağım için fikir alışverişi olması açısından böyle bi konu açmak istedim kullandığınız klavyenin modelini yazıp onu 10 üzerinden puanlarsanız güzel olur
f/p ürünü w tuşu basmamaya başlamıştı wd-40 sıktım cayır cayır çalışıyor tuşlar silinmiyormemnunmusun
bende blue stich olanı vardı 6 ayda 4-5 tane tuşu çalışmamaya başladı garantiye yolladım 1 ay sonra gene aynı sorunf/p ürünü w tuşu basmamaya başlamıştı wd-40 sıktım cayır cayır çalışıyor tuşlar silinmiyor
wd-40 sıkınbende blue stich olanı vardı 6 ayda 4-5 tane tuşu çalışmamaya başladı garantiye yolladım 1 ay sonra gene aynı sorun
çok taşırmadan 1 fıs sıkın kısawd-40 sıkın
Asus Tuf Gaming K3 kullanıyorum. bilek desteksiz yüksek bilek destekli de bileğe acı ve ağrı veriyor.Hem merakımdan hemde klavye alacağım için fikir alışverişi olması açısından böyle bi konu açmak istedim kullandığınız klavyenin modelini yazıp onu 10 üzerinden puanlarsanız güzel olur
Lenovo Legion K300 aldımAnlamadim Alloy Core aldiniz mi yoksa alacak miydiniz hocam? Aldiysaniz su anki fiyati sizce deger mi