DA FORUMUN IQ'SU KAÇ? (EĞLENCE AMAÇLI, TEST)

teste göre puanın (dürüst ol)

• 85-100

Oylar: 7 22.6%
  • 100-110

Oylar: 5 16.1%
  • 110-120

Oylar: 6 19.4%
  • 120-130

Oylar: 6 19.4%
  • 130+ (and adress in 221b baker street)

Oylar: 7 22.6%

• Oy kullanan toplam üye
    31

Aybars Han

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,699
beyler çok insan katılır mı zahmet eder misiniz bilmiyorum ama tamamen eğlence amaçlı bir forum açıyorum.
ücretsiz olan ıq testleri genelde çok güven görmez ama dediğim gibi eğlence amaçlı. Ve ücretsiz testlerden bana en güvenilir gelen international ıq testiydi. benim sonucum 119 https://international-iq-test.com/tr/
Screenshot_1.webp

165 çıktı çok çerez sorular
reis yarım saat süren varken nasıl 5 dakika da bitirdin ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir de 2 kişi daha ankete katılmışta beyler süreniz yoksa ankete katılmayın müsaitseniz testi çözüp ss atıp öyle katılın lütfen zevkli de gelir

reis yarım saat süren varken nasıl 5 dakika da bitirdin ya

bir de 2 kişi daha ankete katılmışta beyler süreniz yoksa ankete katılmayın müsaitseniz testi çözüp ss atıp öyle katılın lütfen zevkli de gelir
çözemiyorum ki atayım :d

zor anlamda :D

bazılarında istesemde kafamı veremiyorum odaklandım şuan
bekliyorum aga son soruları zor gelmişti bana onları da çözsem bi 10 15 yüksek çıkardım herhalde

bekliyorum aga son soruları zor gelmişti bana onları da çözsem bi 10 15 yüksek çıkardım herhalde
Reis bende dikkat bozukluğu var normal yaptım yarisina kadar sonra sıkıldım salladım.

Bende öyle zor geldi sıkıldım.

Reis bende dikkat bozukluğu var normal yaptım yarisina kadar sonra sıkıldım salladım.

Bende öyle zor geldi sıkıldım.
aynı durum bendede var dikkatimi veremiyorum .p

Ben bi ara ucuzdu testler para verip yaptırmıştım 143 çıkmıştım
aga daha kolay testin yarısında sıkılıp gerçek testte yüksek çıkmayı nasıl başardın saşdlkdasşkda bir de hangisini satın almıştın

bir de milletin dikkat-odak süresi harbi düşmüş benim de aman aman değil ama sosyal medya vs. çok kullanmamamın etkisi var diye düşünüyorum

97 çıktım ben neymişim ya bir altım orangutan

lan bu arada harbi bir altım orangutanmış lavukların iq 70-95 :d

lan bu arada harbi bir altım orangutanmış lavukların iq 70-95 :d
kanka bu ortalama olmak, sıradan olmak kötü müdür diye ara sıra düşünürüm de insanların çoğunluğu, en az yüzde doksanı gibi olmaktan sıkılma sana tavsiyem çünkü sadece yüzde 5'lerdeysen ''farklı'' oluyorsun. Bu da adı üstünde yüzde 5, bir de az önem verip ciddiye alsan 100+ çıkıp ortalamanın biraz üstü olabilirdin bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,641
Üyeler
192,442
Son üye
JeromeValeska
Geri