❌İndirim Bitti! DA-FRIDAY / INTEL 5 225F / MSI GeForce RTX 5070 12GB 40.999 TL

Hiç stok geldi mi 1 saat önce itopya instagramdan paylaşım yapmış bitem şeyi neden paylaşırsın ki

itopya da ürünlerin ödemesini yaptıktan sonra parça değişimi olmuyor. yine de sorun tabii
keşke olsa iyi olur ben stok teişmez diye hiçbirşeye bakamdan alamay çalıştım iptal verdi 4. dememde alabildim oda içime tam sinmedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç stok geldi mi 1 saat önce itopya instagramdan paylaşım yapmış bitem şeyi neden paylaşırsın ki
bence geldi ara ara ben satın aldığım için tkrar alamadım. Özelleştirip alıcaktım öbürünü iptal edecektim ama izin vermedi

Havale ile ödeme seçtim maile 2 işgünü içinde ödeme yapın diye mesaj geldi fakat itopya sitesinde 6 saat içinde diyor ? Net bilgisi olan var mı sabah yapacağım bu nasıl tutarsızlık

bedava

Alacaklara önerim;
Alıntıyı görüntüle

Fiyat farkına kesinlikle değer gibi duruyor ama oyun performansını detaylı inceledik şart değilmiş

Alıntıyı görüntüle
125 TL farka değer
Türkiye de sadece 10 kişinin alabildiği sistemi kalkıp da F/P diye tanıtamazsın. Artık şunu yapmayı bırak. @Abdullah Hacıgül

Enteresan bir şekilde aynı sistem, aynı platformda ve aynı isimle (Da Friday) dün 48.700 liraydı (üstelik peşin fiyatına 5 taksit yapılabiliyordu). Fiyatı cazip geldi ve m2 ssd olarak daha iyi olduğu için mevcut olanı WD marka olan ile değiştirdim ve aynısından bir tane daha ekledikten sonra ödemeyi gerçekleştirdim. Ancak sonradan fark ettim ki anakart yalnızca 1 m2 ssd slotu destekliyor. Sistem 2 tane m2 ssd seçmeme izin verdiği için anakartın ne kadar desktekleyip desteklemediğine bakmadan ekledim. Bu durumda ne olacak? Diğer m2 ssd harici olarak mı elime ulaşacak yoksa aparatlı bir şekilde ikincisini de monte edecekler mi? @Abdullah Hacıgül

Son düzenleme:
Bunda indirim nerede ? Bunu 44k ya toplardık zaten kendimiz. En azında kendi istediğimiz parçaları alırdık hem de taksitle.
32gb ı geç 16gb halini toplar mısın?

Bunda indirim nerede ? Bunu 44k ya toplardık zaten kendimiz. En azında kendi istediğimiz parçaları alırdık hem de taksitle.
44 e topla siparişimi iptal edeceğim ya da aldığım fiyata forumdan birine vereceğim hadi bekliyorum. Ek olarak taksit imkanı mevcuttu

Türkiye de sadece 10 kişinin alabildiği sistemi kalkıp da F/P diye tanıtamazsın. Artık şunu yapmayı bırak. @Abdullah Hacıgül
Gayet de alan var , adam bu tür yorumlar yüzünden sistem çıkartmayı bıraktı. Al sat yapamadığınız için de üzgünüz

1764018725561.webp

Geri