Hayırlı olsun güle güle kullanBi hayırlı olsunuzu alırım beyler ama fan niye demonte geldi onu anlamadım
Hayırlı uğurlu olsun.Bi hayırlı olsunuzu alırım beyler ama fan niye demonte geldi onu anlamadım
Kasa cok güzelmiş la hayırlı olsun nazar degmesinBi hayırlı olsunuzu alırım beyler ama fan niye demonte geldi onu anlamadım
hee eyvallahHayırlı olsun güle güle kullanKargoda zarar görüyor tartıyor biraz aşağıya doğru. Anakarta zarar vermesin diye.
isteyerek beyaz almadım he siyah istiyodum hızlı aliyim diye beyaz geldiKasa cok güzelmiş la hayırlı olsun nazar degmesin
O soğutucu kullanma en az bunu al kullanBi hayırlı olsunuzu alırım beyler ama fan niye demonte geldi onu anlamadım
Neden kullanmasın 5 7500f degil mi islemci?Ayni islemci sogutucu var gayet yeterli.O soğutucu kullanma en az bunu al kullan
Islemci 5 7500f ise gaywt yeterli.Takmasında Allah sabir versin.Uygularken yazın yardimcı olalım.Bir mandali takınca diğerini güç uygulayarak esnetip takıyorsunuz.Kırarım diye ben 15 20 dakika uğras sonucu zorlayınca oturdu.bana da öyle geldi de bilmiyom çok anlamıyom fandan
Hayırlı olsun , ''kaya gibi'' bir sistem olmuş.Bi hayırlı olsunuzu alırım beyler ama fan niye demonte geldi onu anlamadım
U225f olması gerek 2bakir yetmez stok fan gibiNeden kullanmasın 5 7500f degil mi islemci?Ayni islemci sogutucu var gayet yeterli.