Da G4'den Sonra Gelecek Si̇stem

Hocam, 50-100 tane foruma özel stok açılırsa kimse ağzını açamaz artık. Açanlar olursa da onlara diyecek laf kalmaz.
Millet 50 stok yaparken ben 400 stok yaptım buna rağmen yiyeceğim lafı yedim, almıyım teşekkürler

Millet 50 stok yaparken ben 400 stok yaptım buna rağmen yiyeceğim lafı yedim, almıyım teşekkürler
abi haklısın sana laf atanın aklından suphe ederim 13 bin tl civarı pcyi 10bine soktun piyasaya ama imkanın varsa biraz daha yapsan ya alamadık cok istiyodum almayı

Ankara mağazası neden pazar olmadı peki stokların ulaşması için mi?

Ankara mağazası neden pazar olmadı peki stokların ulaşması için mi?
hayır açılış kampanyaları nedeniyle zaten orada anormal bir yoğunluk var hem de haftasonu daha sakin olması için pazartesi gününü seçtik

adam bütün sülalesini kapıya toplamış resmen gerçek ise tabi
listenin yarısı birbiri ile akraba direkt ve çok eminim yarısı al sat yapacak 1 sistemden neden 3-4 tane alasın ki yoksa ?
salmanlar aşiret galiba

Abdullah sorunumuz seninle ilgili değil kusura bakma başını ağrıttıysak. Sonuçta hiç kampanya yapmayadabilirdin. Ben sorunları dile getiriyorum ki sonraki yapacağın kampanyalarda aynı sorunlar yaşanmasın sana ve itopyaya da tecrübe olsun. Her şey için teşekkürler yine de.

Abdullah sorunumuz seninle ilgili değil kusura bakma başını ağrıttıysak. Sonuçta hiç kampanya yapmayadabilirdin. Ben sorunları dile getiriyorum ki sonraki yapacağın kampanyalarda aynı sorunlar yaşanmasın sana ve itopyaya da tecrübe olsun. Her şey için teşekkürler yine de.
Hep yaşanacak. Çünkü insanların talepleri bitmez.

salmanlar aşiret galiba
1646569259645.png
,
Breaking Bad isimli diziden Salamancalar , tahminimce bunlar aldı bütün sistemleri.
@Abdullah Hacıgül hocamı da tehdit ediyorlar susması için. .d

hayır açılış kampanyaları nedeniyle zaten orada anormal bir yoğunluk var hem de haftasonu daha sakin olması için pazartesi gününü seçtik
abi valla çok güzel cevaplar vermişsin baştan sona okudum . gerginliği yanlış anlaşımaları vs güzel yönettin sistem için teşekkür ederiz kolay gelsin .

abi öğrenciler patladı bu sefer hiç şanslı değilim bundan eminim artık

Geri