maxipex481
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
hayırlı olsun. benim şansıma denk geldi herhalde, aynı şekilde DisplayPort taktığımda kasaya oturmuyorAlıntıyı görüntülesivi sogutma sığıyor haberiniz ola![]()
hayırlı olsun. benim şansıma denk geldi herhalde, aynı şekilde DisplayPort taktığımda kasaya oturmuyorAlıntıyı görüntülesivi sogutma sığıyor haberiniz ola![]()
Hangi sıvı soğutmayı aldın acaba link bırakabilir misin.Alıntıyı görüntülesivi sogutma sığıyor haberiniz ola![]()
2 Ayrı kutu geliyor evet ama ikisi birlikte geliyor, biri ürünün kutuları ve ekran kartı, diğeri kasa ve içinde hazır halde bileşenler. Kargoya bir sor onlar kutu 2 olunca karıştırmış olabilir, itopyayla da iletişime geç.Arkadaş bana kargo geldi ama sadece küçük bir kutu geldi. içini açtım anakart ekran kartı ve işlemci kutusu var. ortada kasa yok. bir yanlışlık mı oldu acaba. 20 bine boş 3 kutu mu aldık yani
Post automatically merged:
ekran kartı kutusu boş değilmiş içinde canavar yatıyor. ama ortada kasa yok 2 ayrı kargo ile mi gelecek bunlar anlamadım
Hangi sıvı soğutmayı aldın acaba link bırakabilir misin.
Benimde bugün geldisistem elime
F2 ve F12 yi de dene ikisini de bas.Eski windows kurulu ssdmi taktım ama biosa giremiyorum , hangi tuşla girebilirim biosa yardımcı olabilecek var mı Delete tuşu ile deniyorum ama olmuyor
Shift tuşuna basılı tutup yeniden başlat deyince uefi ayarları falan bişeyler yaptım youtube videosunda halloldu hocam teşekkür ederimF2 ve F12 yi de dene ikisini de bas.
Hocam psu kablosunu taktığın yerin görüntüsünü atarmısın rica etsem tam girmiyo dimi o kablo böyle hafif çıkık gibi kalıyor.Alıntıyı görüntülesivi sogutma sığıyor haberiniz ola![]()
Hocam psu kablosunu taktığın yerin görüntüsünü atarmısın rica etsem tam girmiyo dimi o kablo böyle hafif çıkık gibi kalıyor.
benim kasada da displayport kablosu tam oturmuyor, ekran kartının vidasını çıkardım kart hafif yamuk duruyor displayportun oturması içinHocam psu kablosunu taktığın yerin görüntüsünü atarmısın rica etsem tam girmiyo dimi o kablo böyle hafif çıkık gibi kalıyor.