hocam yoğunluk vardır neden olacak bu kadar sabırsız olmayalım..Neden bu kadar bekletiyorlar ?
Bayramda calismadilar 1000 tane stok+ başka ürün alanlarda var bunların anında olması kolay değildir yani fazla düşünmek gerekmiyorNeden bu kadar bekletiyorlar ?
Bende seninle aynı gün aldım hafta sonu çalışmıyoruz pazartesi salı gibi arayın biz size söyleriz demişlerdi. Dün aradım yarın gelecek dendi, yarın kargoya verilecek yarına gelir dediler. Eve gittim canlı desteğe yazdım akşam, sabah mail geldi mailde "kargo çıkışınız bugün sağlanacağına dair planlama yapılmıştır. Ancak üretim departmanımızın yoğunluğundan ötürü 1 iş günlük bir gecikme olabilme durumu olduğunu belirtmek isteriz." yazıyordu. Bende hala daha bekliyorum.16 Temmuz da saat 12 gibi aldım ama hala kargoya verilmedi paketlendi diyor. Diğer arkadaşların evine bile ulaşmış neden kargoya hala verilmedi ?
Sen hafta içi saat 14den önce aldıysan bilemeyiz artık
Bende tam konu açacaktım ilk yarım saatte aldım, bugün gaming gen tr'yi aradım bugün kargoya vereceğiz dediler ancak hala ses seda yok kargolar da kapandı zaten16 Temmuz da saat 12 gibi aldım ama hala kargoya verilmedi paketlendi diyor. Diğer arkadaşların evine bile ulaşmış neden kargoya hala verilmedi ?