DA Sistem 2 Isınma Sorusu

ilkzg

80+
Reaksiyon skoru
25
Merhabalar, DA Sistem 2'yi özelleştirerek aldım geçen haftalarda. R5 3600'ün ısınma sorunu için bir de yanında COOLER MASTER Hyper 410R aldım. Montajını da yaptım ancak 3d renderlarda ısı 85-86 Dereceye kadar çıkabiliyor. Normal midir bu ısı? Normalde maks 70-75 civarlarında ancak blender üzerinde render alırken 85-86 seviyesinde.

Alakası var mıdır bilmiyorum ama Ramler Corsair'in RGB serisinden 32gb, SSD de RGB. Belki RGB ısı yayıyordur diyeceğim ama hiç zannetmiyorum.

Dostum 85 derece görüyorsun da gördüğün frekans nedir? O soğutucu ile boost yapmadan 85 derece görmen imkansız.

Ekler

• prs.jpg
    prs.jpg
    157.8 KB · Hit: 52
Oh ne güzel, 4 GHz'da 86 derece görüyormuşsun. Merak etme, işlemcin boşuna ısınmıyor, herhangi bir sorun yok, dilediğin gibi kullanabilirsin :).

Oh ne güzel, 4 GHz'da 86 derece görüyormuşsun. Merak etme, işlemcin boşuna ısınmıyor, herhangi bir sorun yok, dilediğin gibi kullanabilirsin :).
Teşekkür ederim, bu boost olayı ile alakalı bir işlem yapmadım ama ben. Normal midir bu durum? Yani bilgisayar ile alakalı yaptığım tek işlem stok fanı çıkarıp, bu fanı takmak. Sonra da ekran kartını takıp bios güncellemesi yapmak.

Teşekkür ederim, bu boost olayı ile alakalı bir işlem yapmadım ama ben. Normal midir bu durum? Yani bilgisayar ile alakalı yaptığım tek işlem stok fanı çıkarıp, bu fanı takmak. Sonra da ekran kartını takıp bios güncellemesi yapmak.
Normaldir hocam, boost otomatik olarak açık olur zaten. Bırakın böyle kalsın, güle güle kullanın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,160
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri