Neler Yeni

Çözüldü✓ DA-Sistem 2 sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kağan
Selamlar dostlar sipariş ettiğim Da sistem 2 bugün saat 5 de elime ulaştı ancak monitöre görüntü alamadım.Anakartın arızalı olduğunu düşünüyorum.Denediklerim şunlar monitörü eski kasama displaybord kablosu ile bağladım görüntü geldi demekki monitör sağlam.Ancak Da sistem 2 ye bağladığımda görüntü yok.Belki displaybord sıkıntılıdır dedim Html kablosu alıp bağladım gine görüntü gelmedi.Da 2 sistemden ekran kartını çıkardım sonra eski monitörüme VGA kablo ile anakart üzerindeki harici ekran kartına bağladım gine görüntü gelmedi.Saat 6 gibi itopyayı aradım anca açan yok tafsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Arıza kaydı oluştursunlar itopyaya geri iade et hocam

Pilavli Borek

80+ Bronze
muhtemelen anakart sorunludur. mail atmayı deniyebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arıza kaydı oluştursunlar itopyaya geri iade et hocam
Yarın arıyacağım şuan açan yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Montaj hizmeti almamış mıydın?
Ekran kartı hariç diğer parçalar takılı geldi.

muhtemelen anakart sorunludur. mail atmayı deniyebilirsin
Telefona cevap vermeyen tahminimce maile hiç bakmaz ginede teşekkürler

Alvares

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Gencer Murat Sonlu
Bu sistemin montajını yapanlar, montajı yapıldıktan sonra test yapmıyorlar mı? Bu kaçıncı konu oldu bu tarz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet test yapılmaması çok komik zaten bütün parçaları takıyorsun 5 dakika daha ver ve bi monitöre bağla dene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kağan
Şimdi bunun gidip gelmesi nerden baksan 2 hafta malesef.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Selamlar dostlar sipariş ettiğim Da sistem 2 bugün saat 5 de elime ulaştı ancak monitöre görüntü alamadım.Anakartın arızalı olduğunu düşünüyorum.Denediklerim şunlar monitörü eski kasama displaybord kablosu ile bağladım görüntü geldi demekki monitör sağlam.Ancak Da sistem 2 ye bağladığımda görüntü yok.Belki displaybord sıkıntılıdır dedim Html kablosu alıp bağladım gine görüntü gelmedi.Da 2 sistemden ekran kartını çıkardım sonra eski monitörüme VGA kablo ile anakart üzerindeki harici ekran kartına bağladım gine görüntü gelmedi.Saat 6 gibi itopyayı aradım anca açan yok tafsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
6'Da müşteri hizmetleri kapanıyor.

Şimdi bunun gidip gelmesi nerden baksan 2 hafta malesef.
2 Haftadan fazla sürer gibi kanka sadece bana yeni ürünümü 6 iş gününde kargoladılar.

Alvares

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Gencer Murat Sonlu
Evet test yapılmaması çok komik zaten bütün parçaları takıyorsun 5 dakika daha ver ve bi monitöre bağla dene.
Kardeşim sana önerim kasayı fazla kurcalamadan bi incele montajda hatalı bi durum mu var bi kontrol et ve fotografla tespit ettiğin bir şey olursa. O şekilde başvur gerekirse

Top Bottom