Başka oyun varsa başka bir oyunda da test edebilir misinBİOSDAN ADVANCED MODA GİRİP Aİ TWEEK GİBİ BİRYER VAR ORADAN GPU MODEYİ EXTREME YAPIN HEM DÜZELİYOR HEM PERFORNMANS ARTIYOR LOL EN YÜKSEK AYARLARDA ÇOK ANİMASYONLU SKINLE OYNARKEN 300 FPS ALITORUM
smart acces msilerde var galiba bulamadım sadece gpuyu extremeye aldımsadece GPU MODEYİ EXTREME mi açtın yoksa smart acces memory de açtınmı ?
şuanda yok valo indiricem yarın falanBaşka oyun varsa başka bir oyunda da test edebilir misin
Bu arada hangi driver ve sürümleri mevcut onları da yazar mısın@Abdullah Hacıgül Abi bios advancedden extreme moda alınca düzeliyor diğer seçenekte olmayanlar için bunuda yaz belki onlardada olur
Bios sürümünü betadan bi öncekini indirdim diğerleri son sürüm Vega driveri ve b450 chip driver indirdim abdullah abi linkleri paylaşmıştıBu arada hangi driver ve sürümleri mevcut onları da yazar mısın
Ama League Of Legends yeter dşye düşünüyorum itopyadada LoL ile test ediyorlar ilk benim hesapta denemişler sonra format atınca lolde test etmiş oynadığımı bildiği için silmemiş adam![]()
Tamam ben de deneyeceğimBios sürümünü betadan bi öncekini indirdim diğerleri son sürüm Vega driveri ve b450 chip driver indirdim abdullah abi linkleri paylaşmıştı
Hangi konuda paylaşmıştı bu arada linkleri atabilir misin yanlış bişi yapmak istemiyorum ondanBios sürümünü betadan bi öncekini indirdim diğerleri son sürüm Vega driveri ve b450 chip driver indirdim abdullah abi linkleri paylaşmıştı
Ben BİOS a girdim ordan Aİ TWEAK gibi bişi vardı oraya girdim sonra aşağılara indim GPU yazan yerin yanındaki sekmeden exterme modu sectim ardından windows ayarlarından da yüksek performans modunu seçtim siz böyle ulaştınız demi çözümelinkleri ben abdullah abinin attıkları telefondayım bulması zor 3 veya 4. sayfada olmalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu konu
windowsu yapmadım ama yaparsan perfornmansın artarBen BİOS a girdim ordan Aİ TWEAK gibi bişi vardı oraya girdim sonra aşağılara indim GPU yazan yerin yanındaki sekmeden exterme modu sectim ardından windows ayarlarından da yüksek performans modunu seçtim siz böyle ulaştınız demi çözüme
interestingİki de bir görüntü gidiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çözebilen var mı?