Neler Yeni

Da V4.5 Bozuk Geldi.

Obsession

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ozi
sadece GPU MODEYİ EXTREME mi açtın yoksa smart acces memory de açtınmı ?

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
BİOSDAN ADVANCED MODA GİRİP Aİ TWEEK GİBİ BİRYER VAR ORADAN GPU MODEYİ EXTREME YAPIN HEM DÜZELİYOR HEM PERFORNMANS ARTIYOR LOL EN YÜKSEK AYARLARDA ÇOK ANİMASYONLU SKINLE OYNARKEN 300 FPS ALITORUM
Başka oyun varsa başka bir oyunda da test edebilir misin

Niravi

80+
@Abdullah Hacıgül Abi bios advancedden extreme moda alınca düzeliyor diğer seçenekte olmayanlar için bunuda yaz belki onlardada olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece GPU MODEYİ EXTREME mi açtın yoksa smart acces memory de açtınmı ?
smart acces msilerde var galiba bulamadım sadece gpuyu extremeye aldım

Başka oyun varsa başka bir oyunda da test edebilir misin
şuanda yok valo indiricem yarın falan

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu

Niravi

80+
Ama League Of Legends yeter dşye düşünüyorum itopyadada LoL ile test ediyorlar ilk benim hesapta denemişler sonra format atınca lolde test etmiş oynadığımı bildiği için silmemiş adam :D

Obsession

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ozi
sırf işlemciyi denemek için 110 gb gta 5 indiriyorum :D yarına iner bende onda deneyeceğim

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
Ama League Of Legends yeter dşye düşünüyorum itopyadada LoL ile test ediyorlar ilk benim hesapta denemişler sonra format atınca lolde test etmiş oynadığımı bildiği için silmemiş adam :D

Bios sürümünü betadan bi öncekini indirdim diğerleri son sürüm Vega driveri ve b450 chip driver indirdim abdullah abi linkleri paylaşmıştı
Tamam ben de deneyeceğim

Bios sürümünü betadan bi öncekini indirdim diğerleri son sürüm Vega driveri ve b450 chip driver indirdim abdullah abi linkleri paylaşmıştı
Hangi konuda paylaşmıştı bu arada linkleri atabilir misin yanlış bişi yapmak istemiyorum ondan

Obsession

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ozi
linkleri atsanıza aynılarını kuralım beyler

Niravi

80+
linkleri ben abdullah abinin attıkları telefondayım bulması zor 3 veya 4. sayfada olmalı

bu konu

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
linkleri ben abdullah abinin attıkları telefondayım bulması zor 3 veya 4. sayfada olmalı

bu konu
Ben BİOS a girdim ordan Aİ TWEAK gibi bişi vardı oraya girdim sonra aşağılara indim GPU yazan yerin yanındaki sekmeden exterme modu sectim ardından windows ayarlarından da yüksek performans modunu seçtim siz böyle ulaştınız demi çözüme

Niravi

80+
Ben BİOS a girdim ordan Aİ TWEAK gibi bişi vardı oraya girdim sonra aşağılara indim GPU yazan yerin yanındaki sekmeden exterme modu sectim ardından windows ayarlarından da yüksek performans modunu seçtim siz böyle ulaştınız demi çözüme
windowsu yapmadım ama yaparsan perfornmansın artar

Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Oğuzhan
Top Bottom