BaşaramadıkAbi
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Yeni kayıt olmuş ve sırf indirim için gelmiş üyelere değil de forumda aktif olanlara sanırım
Yeni kayıt olmuş ve sırf indirim için gelmiş üyelere değil de forumda aktif olanlara sanırım
La niye kızgın atıyonuz naptım benVar var.
mesajım azda kesin alamıcam sistemi alırsam stok fln duzelirse de r3 3300x i i9 9900k yapıcamNiye kızgın attın la
Forumda kaldıkça uyarı sayısı artıyor. Siz sanıyor musunuz 20K mesajınız olunca aynı uyarınız olacağını?En az 3 uyarı almışlar alsa güzel olabilir.
Ohoo kardeşim karaborsa! Ben Titanyum hesabı daha ucuza veriyorum.Özel Cabbar edition 28K reaksiyon, 16500 mesajlı hesabımı 19000 TL'den satışa sunuyorum.
Bronz ve ya rütbesi olmayıp platlardan daha çok işe yarayan üyeler var. Saçma bir ayırt ediş.Bence silver ve üstü.
bence 30 bin ve ustu için yapsın.
@crazyreign: E-Evet?Forumda kaldıkça uyarı sayısı artıyor. Siz sanıyor musunuz 20K mesajınız olunca aynı uyarınız olacağını?
Makarasına yazmış adamNeye göre söylüyorsun bunu öğrenebilir miyim?
Ohoo kardeşim karaborsa! Ben Titanyum hesabı daha ucuza veriyorum.
Bronz hesap 2 güne kasılıyor zaten. Gerçek üye derken neyi kastetmiş ben hala anlayamadım.Bronz ve ya rütbesi olmayıp platlardan daha çok işe yarayan üyeler var. Saçma bir ayırt ediş.
Adam haklı dağılın.Ama bu Cabbar edition.