DerratiX
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,541
VİDEOYU İZLEMEDİM KUSURA BAKMA... SADECE İNCELEMEYMİŞ :Caaaa yeni sistem mi yapmışım
VİDEOYU İZLEMEDİM KUSURA BAKMA... SADECE İNCELEMEYMİŞ :Caaaa yeni sistem mi yapmışım
İnceleme zaten sistemi o çıkartmıyor yeni seriÇok zayıf buldum. yakıştıramadım Abdullah Abiye. ama arada böyle sistemlerin çıkması normal. Hala çok harika sistemleri var abdullah reisin.
aaaa yeni sistem mi yapmışım kardeşim benim neden haberim yokBirazdan izlerim ama büyük ihtimal iyi sistemdir. Abdullah Abi boş sistem yapmaz. Umarım 5 dakika sonra bunu dedim diye lafımdan pişman olmam.
Edit : sözümü geri alıyorum![]()
M.2 ssd si bile yok ya. Bana baya kötü geldi.Gaming Gecesi'ne özel İncehesap aslında güzel bir strateji yapıp 9999TL yapabilirmiş.
Hem de ilgi de çekerdi şahsen.
10500TL yi haketmiyor bence ekran kartı fiyatları düşmüşken.
Reis orta üst seviye sistem gelicek dimi?aaaa yeni sistem mi yapmışım
Sistem linki,
![]()
Dark Aegis | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | GIGABYTE RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Darboğaz canavarı XDAlacak arkadaşlar özelleştirmeler kısmına baksın benim fikrimca 2600tl verip RTX 3060 almak daha mantıklı
Abdullah Abi izninle başlıktaki incelemeyi full büyük yazcam.aaaa yeni sistem mi yapmışım
Biraz sonra artar
sevinirimAbdullah Abi izninle başlıktaki incelemeyi full büyük yazcam.