DA YENİ SISTEM VALO 585 FPS

İşlemci bence yakın dönemde bu işlemci hazır sistemlerde çok kullanılır başlığıyla yayınladığı ryzen 5 7600 serisi olabilir. Bugüne kadar farklı beklenti içerisindeydim fakat bu fps beklentimi değiştirdi. Sadece tahmin tabi yanıltmak istemem.

Hocam onu çoğu kişi alamaz diye düşünüyorum. Zaten 4070 tek başına 20k
pc hoacası sistemde de 3080 tek başına 16k sistem 18k ya çıkmıştı bundada 25 30 olursa ama f/p sistem oalcağım için 3060 3070 li olur

hocam olay çoğu kişinin alması değil zaten, parası olan adam f/p sistem alsın diye yapılıyor bu sistemler
Kanka o zaman yapsın 4090'lı üst model bir sistem. Koysun ona bi 10k indirim f/p sistem çıkarttım desin. Abdullah abinin videolarını izlediysen genellikle kitlesinin alabileceği seviyede bir şeyler yapıyor.

5600 3060/ti bekliyorum

kullanmak için alsam da yine almam amd gpu sistem
Fiyat performans oranı yüksek oluyor AMD kurgu rander yayın yazılım vs için nvdia tercih ediliyor ama ev oyun kullanıcısı için AMD fiyat performans olarak anılıyor RX 6600 lu sistemler 12 bin filan RX 6600 3060 ile kıyaslaniyor 3060 li sistemler bariz farkla daha pahalı

Kanka o zaman yapsın 4090'lı üst model bir sistem. Koysun ona bi 10k indirim f/p sistem çıkarttım desin.
Evet yapsın, fp olmuş oluyor. Normalde 60 k tutan sisteme 10 k indirim yapıp satışa koyarsa fp olmuş oluyor.

6700XT 5600 yazmıştım sistem tahminine hala savunuyorum

pc hoacası sistemde de 3080 tek başına 16k sistem 18k ya çıkmıştı bundada 25 30 olursa ama f/p sistem oalcağım için 3060 3070 li olur
Ah be geçen senenin en iyi sistemiydi parasına göre ama stok açısından kötü ve sadece bir mağazada olması.

bu kadar fazla reklama gerek var mı bilemedim 50 100 bin abonesi olanlar bile böyle yapmıyor

Evet yapsın, fp olmuş oluyor. Normalde 60 k tutan sisteme 10 k indirim yapıp satışa koyarsa fp olmuş oluyor.
Kankacım F/p dediğin o oluyor evet. Fakat şunu unutmayın, bu sistemlerin genel amacı çoğunluk bir kitlenin alabilmesi. Markalarla anlaşmayı tamamlayabilmesi için hem satılabilecek seviyede olması gerek hem de stokların olması gerek. Sen gidip bana burada parası olan adam alsın mantığıyla yaklaşırsan yanlış yaklaşırsın. Parası olan adamın f/p ile ne işi var ? Param olsa gider en pahalısını alırım.

Geri