Game garajda var zaten o bir farkı kalmaz öyle olursa5.500 TL civarına 1660Tİ r3 3100 veya r5 2600x sistem çıkarması yok mu peki?
Game garajda var zaten o bir farkı kalmaz öyle olursa5.500 TL civarına 1660Tİ r3 3100 veya r5 2600x sistem çıkarması yok mu peki?
ne zamandır sistemlerde r3 3100 10100f falan kullandı bu seferki sistem çoklu çekirdekli işlemci kullanıcak benceHangi fiyat civarına olur bilemem de 2600x koymaz, onun yerine 3500x falan olabilir belki.
Ne kadar çoklu çekirdekte kapışamasalarsa.
Zannetmiyorum, fiyat performans oldukları için kullandı söylediğin işlemcileri.ne zamandır sistemlerde r3 3100 10100f falan kullandı bu seferki sistem çoklu çekirdekli işlemci kullanıcak bence
Babanın kredi kartına bakıyorsun ve hazır olduğunu görüyorsun.Papara Mobil'i açıyorum, cüzdanıma ve kumbarama bakıyorum. Hazır olmadığımı görüyorum.
Sonra ödemeler kısmına giriyorum ve her ay bilmem kaç bin TL kredi ödemesi olduğunu görüyorum.Babanın kredi kartına bakıyorsun ve hazır olduğunu görüyorsun.
Aynı zamanda aile içi çatışmalara ve kawga dövüşe de hazırlanıyorsun.Babanın kredi kartına bakıyorsun ve hazır olduğunu görüyorsun.
seyç main@Abdullah Hacıgül
Madem bu kadar beklenen bir sistem, buna da güzel bir giriş/tanıtım yakışır.
Telif durumunu bilmiyorum ama bir ara şu şarkı da videolarda kullanılsa güzel olur gibi.
Şarkı
Sizce ?
Şarkı güzel AB Ben napimseyç main
Gösterişe gerek yok, kalite zaten kendini belli ediyor@Abdullah Hacıgül
Madem bu kadar beklenen bir sistem, buna da güzel bir giriş/tanıtım yakışır.
Telif durumunu bilmiyorum ama bir ara şu şarkı da videolarda kullanılsa güzel olur gibi.
Şarkı
Sizce ?
E İnsan bi süre sonra sıkılıyor aynı müzikten ben napim.Gösterişe gerek yok, kalite zaten kendini belli ediyor
hazırmıyız