Neler Yeni

Da Yeni Sistemde Sorun Var

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Hatta boştayken 0-5 arasında ise sisteminiz mükemmel gibi gözüküyor.

PapaganGülsem

80+ Bronze
Oyunu hangi ayarlarda oynuyorsunuz çözünürlük ve diğer ayarlar mesela?
1920*1080 çözünürlük. Bütün ayarlar en üstte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta boştayken 0-5 arasında ise sisteminiz mükemmel gibi gözüküyor.
Maksimum bir anlık işlemci 81 derece olup inmiştir. Ben uzun süreli csgo testi yapıp size işlemci sıcaklık ve kullanım yüzdesini yazsam anlar mısınız?

papasmurf

80+
En İyi Cevap
1
Abdullah abinin videosunda sadece bir kere %60lara düştüğünü gördüm kullanımın. Aldığınız yerin müşteri hizmetlerine bunu belirtin. Bir performans kaybı olmamasına rağmen kullanımın düştüğünü bundan endişelendiğinizi anlatın. Fps'de bir sorun yoksa sorun gözükmüyor zaten fakat içiniz rahat olsun. Hemen yarın aldığınız yerin müşteri hizmetlerini bulun derdinizi anlatın.

Maksimum bir anlık işlemci 81 derece olup inmiştir. Ben uzun süreli csgo testi yapıp size işlemci sıcaklık ve kullanım yüzdesini yazsam anlar mısınız?
sıcaklıkla ilgili test yapmak isterseniz tavsiyem kasa kapağını kapatıp yapmanız böylece içeride önden havayı alıp kolayca arkadan atması sirkülasyonla daha güzel bir soğutma olacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:

PapaganGülsem

80+ Bronze
Abdullah abinin videosunda sadece bir kere %60lara düştüğünü gördüm kullanımın. Aldığınız yerin müşteri hizmetlerine bunu belirtin. Bir performans kaybı olmamasına rağmen kullanımın düştüğünü bundan endişelendiğinizi anlatın. Fps'de bir sorun yoksa sorun gözükmüyor zaten fakat içiniz rahat olsun. Hemen yarın aldığınız yerin müşteri hizmetlerini bulun derdinizi anlatın.

sıcaklıkla ilgili test yapmak isterseniz tavsiyem kasa kapağını kapatıp yapmanız böylece içeride önden havayı alıp kolayca arkadan atması sirkülasyonla daha güzel bir soğutma olacağını düşünüyorum.
Onu da yaptım CSGO testini atayım mı size?

PapaganGülsem

80+ Bronze
1588279532331.png

tabii olur buyrun atın.

Her şey en üst ayar. Yan taraf kapalı. Lakin kullanım %75
tabii olur buyrun atın.

PapaganGülsem

80+ Bronze
en düşüğü 72 ise kesinlikle normal olduğunu düşünmüyorum. Ekran kartı ne durumdaydı bunlar olurken?
Ekran kartı %70 falan sıcaklık maks 75 veya 74 de duruyordu.

en düşüğü 72 ise kesinlikle normal olduğunu düşünmüyorum. Ekran kartı ne durumdaydı bunlar olurken?
Siz gibi bilgili birine çok ihtiyacım var steam, discord vb varsa lütfen verir misiniz?

papasmurf

80+
En İyi Cevap
1
Ekran kartı %70 falan sıcaklık maks 75 veya 74 de duruyordu.
sanki bir sorun var gibi. Dediğim gibi arayıp bana anlattığınz şeyleri toparlayarak cpu kullanımı 70lerdeyken ekran kartı kullanımını onun altında olduğunu işlemci kullanımını sıcaklıklarla beraber o derecelerde olduğunu güzelce anlatın. İtiraz ederlerse abdullah abinin videosunu referans alarak böyle bir sorun olmadığını güzelce anlatın. Hiç olmuyorsa iade edebilirsiniz. Yine de sizin tercihinize kalmış ne yapmak ama bir sorun olabilir diye düşünüyorum. Çünkü siz de inceleyin o videoyu kullanımlara bakın. Kafanıza yatmadığını görebileceksiniz.

PapaganGülsem

80+ Bronze
sanki bir sorun var gibi. Dediğim gibi arayıp bana anlattığınz şeyleri toparlayarak CPU kullanımı 70lerdeyken ekran kartı kullanımını onun altında olduğunu işlemci kullanımını sıcaklıklarla beraber o derecelerde olduğunu güzelce anlatın. İtiraz ederlerse abdullah abinin videosunu referans alarak böyle bir sorun olmadığını güzelce anlatın. Hiç olmuyorsa iade edebilirsiniz. Yine de sizin tercihinize kalmış ne yapmak ama bir sorun olabilir diye düşünüyorum. Çünkü siz de inceleyin o videoyu kullanımlara bakın. Kafanıza yatmadığını görebileceksiniz.
Peki sizi nasıl arayabilirim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,720
Üyeler
163,707
Son üye
legnikaaaa
Top Bottom