Neler Yeni

Da Yeni Sistemde Sorun Var

PapaganGülsem

80+ Bronze
Abdullah ı etiketleyin gerekli açıklamayı yapacaktır bence yapması lazım
Beraber etiketlesek. Ben bunun için kaç senedir para biriktiriyorum. Beraber daha etkili olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben size bu konuda en fazla bu kadar yardımcı olabilirim. Bu sorunu ancak aldığınz yerin müşteri hizmetlerini arayarak çözebilirsiniz.
Ben yanlış okumuşum. Ben sizi arayacağım sandım pardon :) .

Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
muhammed

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
En iyi performans için:

Sen 2600 ve rx590dan çok çok güçlu parçalara sahipsin neyi neyle karsilastiriyorsun... Sistem sorunsuz.

PapaganGülsem

80+ Bronze
En iyi performans için:

Sen 2600 ve rx590dan çok çok güçlu parçalara sahipsin neyi neyle karsilastiriyorsun... Sistem sorunsuz.
Sizin testiniz ile benim testim arasında böyle bir işlemci kullanım farkı çıkmış bulunmakta ben onu merak etmekteyim.
Ekran kartı kullanımı ve sıcaklığı normal.
İşlemci sıcaklığı normal fakat kullanımı sizin testte 45 lerde geziyorsa bende 80 hatta 90-91-92 olmakta.

En iyi performans için:

Artı olarak destekte bulunduğunuz için teşekkürederim.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Sizin testiniz ile benim testim arasında böyle bir işlemci kullanım farkı çıkmış bulunmakta ben onu merak etmekteyim.
Ekran kartı kullanımı ve sıcaklığı normal.
İşlemci sıcaklığı normal fakat kullanımı sizin testte 45 lerde geziyorsa bende 80 hatta 90-91-92 olmakta.

Artı olarak destekte bulunduğunuz için teşekkürederim.
Güzel kardeş bios'unu güncelledin mi? en güncel windowsu mu kullanıyorsun? driverların güncel mi? orijinal oyun mu kullanıyorsun? hangi yazılımlar mevcut. Bunlar bilmeden ben bir şey diyemem. Sorunun olduğunu düşünüyorsan her şeyi detaylıca fotoğraflayıp konunu öyle açmalısın.

PapaganGülsem

80+ Bronze
Güzel kardeş bios'unu güncelledin mi? en güncel windowsu mu kullanıyorsun? driverların güncel mi? orijinal oyun mu kullanıyorsun? hangi yazılımlar mevcut. Bunlar bilmeden ben bir şey diyemem. Sorunun olduğunu düşünüyorsan her şeyi detaylıca fotoğraflayıp konunu öyle açmalısın.
Bunların çoğu yapılı ama yine de en baştan kuracağım , dediklerinizi yapacağım yaptıklarımı da detaylıca fotoğraflayıp eğer sorun devam ederse yeni konu açacağım. ilginiz ve desteğiniz için teşekkürederim. (y)

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bunların çoğu yapılı ama yine de en baştan kuracağım , dediklerinizi yapacağım yaptıklarımı da detaylıca fotoğraflayıp eğer sorun devam ederse yeni konu açacağım. ilginiz ve desteğiniz için teşekkürederim. (y)
Anormal bir durum gözlersem ben yardımcı olurum sana sıkıntı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,718
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom