Neler Yeni

DA4 ITOPYA ILE SON DURUMUMUZ

mcaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
METE CAN AKBAŞ
En doğrusunu yapmışsın itopyanin bu müşteri hizmetleri performansıyla hakettiği tek yer o mahkemedir.
Son sistemde de bizi 3 gün sessiz sedasız mağdur ettiler yüzümüze telefon kapattılar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
emre çalcalı
Müşteri hizmetleri berbat cogu kullanıcı ulaşamıyor hala gelmiş adama laf ediyosunuz boş boş

Pcoll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ahmet ergin
Da4 sistemim arızalı olarak geldi değişim iade talebiyle gönderdim. Itopya tedarikçi firmaya ordanda kendi servisine gönderildi sonuç olarak işlemci montaj hasarı oluşmuş ana kartta ve itopyaya ulaşıp iademin yapılması için uğraşıyorum...
Usta benimde incehesapla sıkıntım var ölü pixelli urunu kastılar bana hakem heyetı falan ne yapmam gerekir servis 1 ölü pixel yetmiyor dedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mustafa ÖZŞAHİN
En doğrusunu yapmışsın itopyanin bu müşteri hizmetleri performansıyla hakettiği tek yer o mahkemedir.
Son sistemde de bizi 3 gün sessiz sedasız mağdur ettiler yüzümüze telefon kapattılar.
Bana da bozuk ekran kartlı sistem sattılar

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Görende sanacak ki borç takıp yurt dışına kaçtılar. Az sabırlı ol çok mühim bir mesele değil yaşadığın sıkıntı.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Görende sanacak ki borç takıp yurt dışına kaçtılar. Az sabırlı ol çok mühim bir mesele değil yaşadığın sıkıntı.
Yani ben 5000 tl verip büyük hayallerle bir sistem alırsam ve o sistemi kullanamazsam benim için büyük bir sorun olur.
Umarım mahkemeden iyi bir sonuç alırsın

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kanka yapacak bir şey yok onların suçu ise seve seve geri alacak.

hrnkral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Harun
Yani ben 5000 TL verip büyük hayallerle bir sistem alırsam ve o sistemi kullanamazsam benim için büyük bir sorun olur.
Umarım mahkemeden iyi bir sonuç alırsın
Üstelik 24 kasımdan beri parayı verdim. Sorun değil tazmin edicem. Öyle yok insanları bedavadan mağdur etmek

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Top Bottom