DA4 ITOPYA ILE SON DURUMUMUZ

En doğrusunu yapmışsın itopyanin bu müşteri hizmetleri performansıyla hakettiği tek yer o mahkemedir.
Son sistemde de bizi 3 gün sessiz sedasız mağdur ettiler yüzümüze telefon kapattılar.

Da4 sistemim arızalı olarak geldi değişim iade talebiyle gönderdim. Itopya tedarikçi firmaya ordanda kendi servisine gönderildi sonuç olarak işlemci montaj hasarı oluşmuş ana kartta ve itopyaya ulaşıp iademin yapılması için uğraşıyorum...
Usta benimde incehesapla sıkıntım var ölü pixelli urunu kastılar bana hakem heyetı falan ne yapmam gerekir servis 1 ölü pixel yetmiyor dedi

Görende sanacak ki borç takıp yurt dışına kaçtılar. Az sabırlı ol çok mühim bir mesele değil yaşadığın sıkıntı.

Görende sanacak ki borç takıp yurt dışına kaçtılar. Az sabırlı ol çok mühim bir mesele değil yaşadığın sıkıntı.
Yani ben 5000 tl verip büyük hayallerle bir sistem alırsam ve o sistemi kullanamazsam benim için büyük bir sorun olur.
Umarım mahkemeden iyi bir sonuç alırsın

Kanka yapacak bir şey yok onların suçu ise seve seve geri alacak.

Yani ben 5000 TL verip büyük hayallerle bir sistem alırsam ve o sistemi kullanamazsam benim için büyük bir sorun olur.
Umarım mahkemeden iyi bir sonuç alırsın
Üstelik 24 kasımdan beri parayı verdim. Sorun değil tazmin edicem. Öyle yok insanları bedavadan mağdur etmek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,079
Üyeler
189,384
Son üye
Nevox
Geri