ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,806
Konum at gelelim agaBu yüzden öneride bulundum zaten dostluklar edinelim diye
Konum at gelelim agaBu yüzden öneride bulundum zaten dostluklar edinelim diye
İstanbulda kartaldan beylikdü,üne geçmek şehir değiştirmekten uzun sürüyor da gerçi o da birnevi şehir değiştirmekDeğil bence. marmaray vs. işi aslında epey kolaylaştırıyor.
Ben 2 saatte 60 kilometre yol gidiyorum toplu taşımayla. Kartaldan beylikdüzüne gitmek bundan sadece azıcık daha uzun.İstanbulda kartaldan beylikdü,üne geçmek şehir değiştirmekten uzun sürüyor da gerçi o da birnevi şehir değiştirmek
Ankarada oturuyorum normalde ama bayram için adanaya geldik ailecekAdana'da olan var mı?
Yok ama T.C. sicilinden ban yiyebilirsiniz.@Mehmet Yılmaz buluşmada ayar olduğumuz tipleri döversek forumdan ban yer miyiz?
Forumda velet diye saydırdığın adam karşına John Cena olarak gelince benim hal ve hareketler@Mehmet Yılmaz buluşmada ayar olduğumuz tipleri döversek forumdan ban yer miyiz?
Kendime güvenim tam, bir tek @123kral14 ten korkuyorumForumda velet diye saydırdığın adam karşına John Cena olarak gelince benim hal ve hareketler
Bana uyar
Almanya'dan rambo abiyi de getirelim kapışsınlarKendime güvenim tam, bir tek @123kral14 ten korkuyorum![]()
Adam dövizleriyle döverBana uyar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Almanya'dan rambo abiyi de getirelim kapışsınlar
Telefonun ne dr tahmin edeyim şayomi?Şırnak'ta oturan varsa geçerken beni Ankara'dan alsın diyecektim.