Hd sentiel programını indir ve ekran görüntüsü at.Dün bir bilgisayar aldım ve ssdsi samsung evo 970 1tb bi crystaldisk indireyim dedim sağlığı %96 bende dün 2 kere bugün 1 kere format attım
Hocam hangi mağaza bu ayıptır sorması, uğramayalımsordum mağazada daha iyisi olmadığı içi n ikinci el takmışlar sıfırıyla degişim yapıcaz
harbı 2.el takmak nedır laHocam hangi mağaza bu ayıptır sorması, uğramayalım
Hangi mağaza yanlışlıkla almayalımsordum mağazada daha iyisi olmadığı içi n ikinci el takmışlar sıfırıyla degişim yapıcaz
adamlar iyi zaten ellerinde kötü ssd varmış onu takmamak için bunu taktılar babamın arkadaşı olduğu için 6bin indirim yaptılar jbl kulaklığı hediye ettiler 36 bin liralık pcyi 30bine aldım kulaklığı saymıyorumHangi mağaza yanlışlıkla almayalım
umarım pc 36binliktir 4060lı sistem almadınız inşallahadamlar iyi zaten ellerinde kötü ssd varmış onu takmamak için bunu taktılar babamın arkadaşı olduğu için 6bin indirim yaptılar jbl kulaklığı hediye ettiler 36 bin liralık pcyi 30bine aldım kulaklığı saymıyorum
Tahmin ediyorum ayakta zıplatmışlar seni dkfkkddn trendyol oc gibi bir şey kesinadamlar iyi zaten ellerinde kötü ssd varmış onu takmamak için bunu taktılar babamın arkadaşı olduğu için 6bin indirim yaptılar jbl kulaklığı hediye ettiler 36 bin liralık pcyi 30bine aldım kulaklığı saymıyorum
asus 4060 oc niye kiumarım pc 36binliktir 4060lı sistem almadınız inşallah
17 18 bine 4060lı sistemler satıyor e ticaret siteleri de ondan sordum hayırlı olsun güle güle kullanınasus 4060 oc niye ki