Yok almadım şuan araştırıyorum sizlerinde bu konuda desteğinizi rica ediyorumDaha almadıysan sakın Intel alma AMD Ryzen 5 1600 af ve Gigabyte B450n S2h al
Bütçen nedir? Ona göre sana sistem öneriyimYok almadım şuan araştırıyorum sizlerinde bu konuda desteğinizi rica ediyorum
Biraz araştırdım dediğin anakart ve işlemci gayet iyi duruyor tşkler bu arada PC onerinide bekliyorumDaha almadıysan sakın Intel alma AMD Ryzen 5 1600 af ve Gigabyte B450n S2h al
R5 1600 AF4bin ila 4200 arası daha assada olur daha üssü olmaz![]()
İngin için çok teşekkür ederim ama reis 1660 aşırı derece pahalı gelicek benim kastetmis olduğum 4000tl içinde kasa, PSU , SSD ve ram dahil di ekran kartından kisarak bu parçalari alabilirmiyim ? İlk kasa toplama deneyimim olacak daha önce leptap kullanıyordum yildimR5 1600 AF
B450 Anakart
GTX 1660
8 GB 3200 Mhz RAM
+300 TL cebinde para kalıyor,
onunla da istediğin depolama birimini alırsın.
Alıntıyı görüntüle
Eğer elinde SSD veya HDD varsa, aşağıdaki haliyle GTX 1660 Super ile alabilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Tamam, 4.200 bütçem var dedin.İngin için çok teşekkür ederim ama reis 1660 aşırı derece pahalı gelicek benim kastetmis olduğum 4000tl içinde kasa, PSU , SSD ve RAM dahil di ekran kartından kisarak bu parçalari alabilirmiyim ? İlk kasa toplama deneyimim olacak daha önce leptap kullanıyordum yildim ☹![]()
Kralsın kusura bakma gözümden kaçmış hangi siteden bu ücreti ckarttin link verirmisin.Tamam, 4.200 bütçem var dedin.
Üstteki sistemi alabiliyorsun zaten.
Kasa PSU falan var onda da.
Donanım Arşivi yeni sistemi yolda. Onu bekle yakında çıkacaktır. Çok daha iyi bir bilgisayar almış olursun.4bin ila 4200 arası daha assada olur daha üssü olmaz![]()
Link burada : https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5an/Kralsın kusura bakma gözümden kaçmış hangi siteden bu ücreti ckarttin link verirmisin.
sen bilgili bir abiye benziyorsunLink burada : https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5an/
Aşağıdaki gibi ayarlıyorsun 3.907 TL yapıyor,
İnternetten de istediğin SSD veya HDD'yi alabiliyorsun.
Alıntıyı görüntüle