dalgalanma

GaBe

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhabalar Donanım Arşivi MD1 Sistemine sahibim ekran kartım rx580 ekran kartı boştayken veya oyundayken bir %90 kullanıyor bir %1 e iniyor veya %0 oluyor sürekli böyle dalgalanmalar yaşıyor sebebi nedir ve çözümü nasıl yapılır ?

Ekler

• gpu dalgalanma.webp
    gpu dalgalanma.webp
    12 KB · Hit: 113
Bende de Asus rog strix 570 var aynı sorun var bi çıkıyor gibi oluyor sonra tekrar 1 2 oluyor sabit değil hiç

Merhabalar Donanım Arşivi MD1 Sistemine sahibim ekran kartım rx580 ekran kartı boştayken veya oyundayken bir %90 kullanıyor bir %1 e iniyor veya %0 oluyor sürekli böyle dalgalanmalar yaşıyor sebebi nedir ve çözümü nasıl yapılır ?

Boştaki bu dalgalanmalar normal, oyunlarda ise kart zorlanmıyor ise yine normal. Ama kart yükteyken %99-100 den bi anda 0 a düşüyor ise ve buda drop yemeye veya FPS düşüşüne sebep oluyor ise problem.

Boştaki bu dalgalanmalar normal, oyunlarda ise kart zorlanmıyor ise yine normal. Ama kart yükteyken %99-100 den bi anda 0 a düşüyor ise ve buda drop yemeye veya FPS düşüşüne sebep oluyor ise problem.
pubg oynuyorum aynı sorun oluyor nasıl bir problem var nasıl düzeltebilrim

yok ama ne bileyim böyle olmaması lazım

yok ama ne bileyim böyle olmaması lazım

Yani şuan AMD driverlarında değişik sorunlar var o yüzden tuhaf görüntüler olabilir, bizde enteresan şeyler yaşıyoruz :D, bira zaman ver bir iki güncellemeye AMD toplanırsa düzelir.

tamam teşekkürler umarım sıkıntı düzelir korkuyorum bir şey olacak diye

var mı başka bir önerisi çözümü olan ?

yok mu yardımcı olacak ya.

Bunun olması çok normal bir anda çıkıp düşebilir. Oyunda zaten 99 100 olması lazım. Mesele ben wallpaper engine kullanıyorum bir anda 60 olup 0 a düşüyor takma bunları. Fotoğrafa bakın bende de öyle anormal bir durum yok yani.
asdaasda.webp

oyunlarda da 99 100 kullanmıyor işte sıkıntı o

Geri