Neler Yeni

Dar boğaz sorunu acil

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
Bende eskiden 3060ti vardi 5600 canina okuyodu. 5600 candir
zaman geçtiğinde, yaşladığımızda vay be eskiden 5600 diye bir efsane vardı diyeceğimiz bir işlemci. yalan yok bütçesi az olan adamın her işe gelen işlemcisi :)

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
snop02
zaman geçtiğinde, yaşladığımızda vay be eskiden 5600 diye bir efsane vardı diyeceğimiz bir işlemci. yalan yok bütçesi az olan adamın her işe gelen işlemcisi :)
Bir zamanlar q6600 vardı be👍
Simdide 5600 aynı der geçerim👍
Ama artık çok hızlı işliyor süreç,
nerdeyse her yıl yeni çıkartıyorlar maalesef..
Önceden en tepe ekartları ort 600usd bantında çıkardı, simdikiler 2000usd😞

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
Bir zamanlar q6600 vardı be👍
Simdide 5600 aynı der geçerim👍
Ama artık çok hızlı işliyor süreç,
nerdeyse her yıl yeni çıkartıyorlar maalesef..
Önceden en tepe ekartları ort 600usd bantında çıkardı, simdikiler 2000usd😞
pentium 4 3.0ghzden, q6600 geçmiştim oha demiştim :D ekran kartı konusunda çok uzağa gitmeye gerek yok mining öncesinde de kartlara çok kolay ulaşıyorduk. ne zaman bu Allahın belası ekran kartı mining furyası geldi. o zaman her şey allak bullak oldu. eğer tekrar hortlamazsa kartların fiyatların git gide düşeceğini göreceğiz. çünkü dünya çapında ciddi ciddi satamıyorlar. mining döneminde aşırı satışı son kullanıcıya yıkmaya çalışarak devam edebileceklerini sanıyorlar ama yanılıyorlar :)

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
snop02
pentium 4 3.0ghzden, q6600 geçmiştim oha demiştim :D ekran kartı konusunda çok uzağa gitmeye gerek yok mining öncesinde de kartlara çok kolay ulaşıyorduk. ne zaman bu Allahın belası ekran kartı mining furyası geldi. o zaman her şey allak bullak oldu. eğer tekrar hortlamazsa kartların fiyatların git gide düşeceğini göreceğiz. çünkü dünya çapında ciddi ciddi satamıyorlar. mining döneminde aşırı satışı son kullanıcıya yıkmaya çalışarak devam edebileceklerini sanıyorlar ama yanılıyorlar :)
Aynen hocam, artık sistem tavsiyelerini bile açmıyorum.
Adamlar gaming kasa diyor, anakart ofis ya.
Onbinlerce tl pc topluyorlar kasa ve psu yu 2. plana atıyorlar.
Ben kasa ve psu 1.önceliğim, bunlar zaten demirbastır.
Sistem yenilesende bunlar her zmn ilk kullanılacaklardır vs. vs..
Ama biraz geçmişe gidip nostalji yaptık😁

Top Bottom