darboğaz hakkında soru

naysxd

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
113
1602285043741.png

arkadaşlar apexteki üstteki vsync ayarı disabled iken 144fpsye sabitleniyor ve gpu kullanımı 100-75 arası değişiklik gösteriyor ben adaptive yaptığımda ise fps 200-300 arası değişkenlik gösterirken gpu kullanımı 100-85 arası değişkenlik gösteriyor öncelikle neden vsync disabled iken fps sabitleniyor ve ikincisi yt testlerinde 90 altında düşmeyen gpu kullanımı neden bende düşüyor bu arada r5 3600 işlemci 4.2 oc

Msi afterburner ile 1 saat oyun oyna sonra da bize ekran görüntüsü at.
Bu arada ekran kartı nedir?

pardon bu arada söylemeyi unutmuşum 2070 super
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10-15 el denedim dediğim gibi sonuçlar oynadığım eller hep ilk ellerimdi ama uzun süre oynamam bir şey değiştirmez gibi

Tamam sen benim dediğim gibi yap, RDR 2 varsa 1 saat RDR 2 oyna sonra bize ekran görüntüsü at.

10-15 el denedim dediğim gibi sonuçlar oynadığım eller hep ilk ellerimdi ama uzun süre oynamam bir şey değiştirmez gibi
Cs go, valorant, lol gibi oyunlar da bu normal çünkü bu oyunlar işlemciye ağırlık verdiği için ekran kartı kullanımı az olur.

Tamam sen benim dediğim gibi yap, RDR 2 varsa 1 saat RDR 2 oyna sonra bize ekran görüntüsü at.
dostum o şekilde 100e yakın gpu kullanımı alsam da yine de yt testlerinde bi kaç video izledim hepsinde ilk oyunlarında 3.6 stock haliyle bile 90 altı gpu kullanımı olmuyor (low graph değilse tabii)

Cs go, valorant, lol gibi oyunlar da bu normal çünkü bu oyunlar işlemciye ağırlık verdiği için ekran kartı kullanımı az olur.
direk r5 3600 2070s testine bakıyuorum ytden

dostum o şekilde 100e yakın gpu kullanımı alsam da yine de yt testlerinde bi kaç video izledim hepsinde ilk oyunlarında 3.6 stock haliyle bile 90 altı gpu kullanımı olmuyor (low graph değilse tabii)

direk r5 3600 2070s testine bakıyuorum ytden
Normalde 3600 ile rtx 2070 süper darboğaz yapmaz hatta @crazyreign kullanıyordu istersen bir de ona danış.

Geri