evet hocam loldeki drop baya düştü fakat bazı oyunlarda devam ediyor başka ne yaparsam drop'u azaltabilirim?Windows ayarlarını yaptınız mı attığım?
hocam çoğu arkadaş darboğaz yapmaz diyor farklı kişilerde darboğaz yapar diyor ben anlamadımkiYeni işlemci almanız lazım hocam.
Hocam aslında işlemciniz besler rx550'yi ama farklı bir sıkıntı var gibi.hocam çoğu arkadaş darboğaz yapmaz diyor farklı kişilerde darboğaz yapar diyor ben anlamadımki
hocam bende anlamadım loldeki değerler düzeldi fakat gta 5te falan devam ediyorHocam aslında işlemciniz besler rx550'yi ama farklı bir sıkıntı var gibi.
Ram kaç GB hocam.hocam bende anlamadım loldeki değerler düzeldi fakat gta 5te falan devam ediyor
8 hocamRam kaç GB hocam.
Hocam ayarları düşürüp denedinizmi8 hocam
Hocam bu ayarlari win 11 de yapsam sıkıntı olur mu internette win 11 için güzel bir ayar videosu bulamadım sizde varsa atar mısınız?Şu ayarları yapın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne destekliyor?
hocam düşürüp denedim aynı değişen çok bişey olmadıHocam ayarları düşürüp denedinizmi
Aynı kanalın var.Hocam bu ayarlari win 11 de yapsam sıkıntı olur mu internette win 11 için güzel bir ayar videosu bulamadım sizde varsa atar mısınız?