Dareu A950 alınır mı?

zcihatz

80+
Reaksiyon skoru
16

Dareu A950

valorant da yüksek ranklarda oynuyorum immortal a kasacagım işimi görürmü

Dareu A950

Alınır iş görür.

Dareu A950​

aldıktan sonra bilgilendirirmisin bende alacağım

Naptın reis aldın mı? Connectgame den aldıysan kargo süresi falan nasıl iyi kargoluyorlar mı? Memnun musun iyi mi?

Naptın reis aldın mı? Connectgame den aldıysan kargo süresi falan nasıl iyi kargoluyorlar mı? Memnun musun iyi mi?
İnanır mısın ben aldım ;)
Bu akşam ya da yarın falan incelemesini bitiririm muhtemelen. Şok edici bir mouse geliyor... :blobdance:

İnanır mısın ben aldım ;)
Bu akşam ya da yarın falan incelemesini bitiririm muhtemelen. Şok edici bir mouse geliyor... :blobdance:
Eyvah eyvah bio da yt falan varsa abone oluyorum takipteyim reis :giggle: izleriz baya detaylı anlatıyorsun sen

Eyvah eyvah bio da yt falan varsa abone oluyorum takipteyim reis :giggle: izleriz baya detaylı anlatıyorsun sen
Daha video işine giremedim yaa. Yazılı basın şeklinde incelemelerim :giggle:

o da olur hic farketmez attığın zaman etiketlersen iyi olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam bu arada başka bir inceleme postunuzda darmoshark m3 ve attack shark x3 ü incelemiştiniz ve malzeme kalitesinin iyi olmadığını çatırdama seslerininvgeldiğini söylemiştiniz, bunu attack shark için mi darmoshark için mi dediniz tam anlayamadım?

Son düzenleme:
o da olur hic farketmez attığın zaman etiketlersen iyi olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam bu arada başka bir inceleme postunuzda darmoshark m3 ve attack shark x3 ü incelemiştiniz ve malzeme kalitesinin iyi olmadığını çatırdama seslerininvgeldiğini söylemiştiniz, bunu attack shark için mi darmoshark için mi dediniz tam anlayamadım?
Attackshark X3'ün yapı kalitesi çok iyi, Darmo M3 4K'da ise sağ-sol eksende güçlü bastırmada çıtırdama mevcut, hafif bastırmalarda sıkıntı yok. Ve sallamada wobble sesi var bir miktar. Yine darmo'da sol ve sağ tıkta hafif sağa sola esneme var. Günlük kullanımda hissettirmiyor sadece test ederken tespit edebildim. Hafif mouselardaki genel bir problem olarak sayabilirim bunu. Çünkü ağırlığı azaltmak için plastiği inceltmek zorunda kalıyorlar. Bu da plastikte esnemelere neden olabiliyor haliyle.

@kivanctas hocam a950 pro 4k kullandın mı? izlenimler nasıl? 4000hz kullanımda ne kadar şarjı gidiyor?
4K MG Alloy olan versiyonunu kullandım. Hâlâ masamda duruyor hatta şuanda. 3 günü rahat çıkartıyor günlük ~6 saat kullanımda. Plastik versiyonunun yapı kalitesini bilmiyorum deneyimlemediğim için.

4K MG Alloy olan versiyonunu kullandım. Hâlâ masamda duruyor hatta şuanda. 3 günü rahat çıkartıyor günlük ~6 saat kullanımda. Plastik versiyonunun yapı kalitesini bilmiyorum deneyimlemediğim için.
Anladım hocam teşekkürler. a950 pro 4k almayı düşünüyorum ama 4000hz kullanımda şarjı ne kadar gider, mouse kalitesi hissiyatı nasıl onu merak ediyorum :D

Anladım hocam teşekkürler. a950 pro 4k almayı düşünüyorum ama 4000hz kullanımda şarjı ne kadar gider, mouse kalitesi hissiyatı nasıl onu merak ediyorum :D
MG Alloy inanılmaz. Elinin altında tank var gibi de plastiğini bilemiyorum. Denk gelirse denerim incelemesini yaparım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,726
Üyeler
191,153
Son üye
efe61
Geri