Neler Yeni

Dareu A950 Pro 4K Ayarları

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Mert Can
Güle güle kullan hocam. Güzel bi tercih. DPI zaten kendine göre ayarlaman gereken bir şey. Onun haricinde uzaktan kullanım modunu kapatmanı tavsiye ederim. Response time en düşükte, motion sync kapalı. Ben bu şekilde kullanıyordum.
motion sync ne işe yarar? kapalı ya da açık olmasında ne yarar var? ek olarak ben düz a950 pro aldım 4000hz gözüküyor ^^

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,699
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
motion sync ne işe yarar? kapalı ya da açık olmasında ne yarar var? ek olarak ben düz a950 pro aldım 4000hz gözüküyor ^^
Veri aktarımını senkronize eden ayar. Gecikmeye sebep oluyor yalnız. Bende o nedenle kapalı. Açık bıraksan da olur çok da şeetmemek lazım.
Uygulamada 4K standart yazıyor olabilir bilemiyorum. 4K Dongle var mı? O dongle olmadan 4K kullanamazsın zira. Eğer öyleyse hemen bi poll rate teste gir bak bakalım ne kadara çıkabiliyor senin fare.

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
bu mouse için en uygun fps oyunları için hangi mousepadi almak lazım speed mi control mü

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,699
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
bu mouse için en uygun fps oyunları için hangi mousepadi almak lazım speed mi control mü
Mouse için mousepad alınmaz ki, sen nasıl kullanıyorsan ona göre tercih edersin. Daha hızlı, kaygan bir pad için speed alıcan. Yok aga ben milimetrik imleç kullanımı istiyorum dersen yavaş, sakin bi pad lazım yani kontrol bakman gerekir.

Ctnkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Yiğit Çetinkaya
Güle güle kullan hocam. Güzel bi tercih. DPI zaten kendine göre ayarlaman gereken bir şey. Onun haricinde uzaktan kullanım modunu kapatmanı tavsiye ederim. Response time en düşükte, motion sync kapalı. Ben bu şekilde kullanıyordum.
Eyvallah hocam sağ olasın.

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Mert Can
Veri aktarımını senkronize eden ayar. Gecikmeye sebep oluyor yalnız. Bende o nedenle kapalı. Açık bıraksan da olur çok da şeetmemek lazım.
Uygulamada 4K standart yazıyor olabilir bilemiyorum. 4K Dongle var mı? O dongle olmadan 4K kullanamazsın zira. Eğer öyleyse hemen bi poll rate teste gir bak bakalım ne kadara çıkabiliyor senin fare.
4k dongle yok, maks 1030 hz gösteriyor.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,699
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
4k dongle yok, maks 1030 hz gösteriyor.
O zaman demek ki 1k ile 4k versiyondaki yazılım birbirinin birebir aynısı ama 4k dongle'sız gördüğün gibi 1k Hz çalışıyor..

YPoine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Kerem Can Öngel
Hocam mouseden memnun musunuz? bugünlerde mouse değişikliğine gideceğim de çok gözüme çarptı

Ctnkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Yiğit Çetinkaya
Ben Steelseries Qck+ kullanıyorum akıcı bir deneyim sunuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam mouseden memnun musunuz? bugünlerde mouse değişikliğine gideceğim de çok gözüme çarptı
Hocam ben memnunum özellikle elimdeki ağrılar kayboldu, eskiden gereksiz bir şekilde yoruluyordu fps oyunlarından kaynaklı.

Top Bottom