darktower
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 188
Şu an kullanıyorum ve memnunum. Önceki indirimde ₺2500 almıştım. Eğer stok sorunu yoksa almanızı öneririm. Tek kötü yanı yanında gelen kablo bence o kadar da kaliteli değil, ben başka kabloyla kullanıyorum.
Bir de sitelerinde değişime gidiyorlar. Bu klavyenin sürücü indirme bağlantısını bozmuşlar. Sürücüsünü nasıl yüklersiniz bilmiyorum. Site desteğine falan yazın. Web sitesindeki sürücüsü EK75 RT desteklemiyor.
dareu.com
EasySMX ve bazı firmaların distribütörü. Sitenin desteği hakkında pek bir şey diyemem. Genelde ses kartı vb. ürünler de satıyor. Ayrıca oyuncu ekipmanları da satıyor. Bence site arayüzü rezalet, harici sitelerde de satış vb. yapma konusunda bayağı başarısızlar.
Ayrıca şu ürünlerde de indirim varmış. Ayrı ayrı konu açmayacağım.
DAREU EK75 RT Magnetic Switch Mechanical Keyboard - Beyaz
DRIVER İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ Ürün Açıklaması ÖZELLİKLER >Kompakt %75 Düzen Klavye. > Yeni Nesil RT Manyetik Anahtarlar. > Hot-Swappable Özelliği > Hızlı Tetikleme ve Ayarlanabilir Tuş Vuruşu İşlevi. > Yüksek Hassasiyetli 0,1 mm Tetik Ayarı (0,1 mm~4,0 mm Aralık). > CS Go, Valorant vb. İçin
shop.connectgame.com.tr
Bir de sitelerinde değişime gidiyorlar. Bu klavyenin sürücü indirme bağlantısını bozmuşlar. Sürücüsünü nasıl yüklersiniz bilmiyorum. Site desteğine falan yazın. Web sitesindeki sürücüsü EK75 RT desteklemiyor.
driver
Discover Dareu's official store for gaming keyboards, custom mice, and mechanical accessories. Built for performance, precision, and style—engineered for gamers and creators. Shop now!
EasySMX ve bazı firmaların distribütörü. Sitenin desteği hakkında pek bir şey diyemem. Genelde ses kartı vb. ürünler de satıyor. Ayrıca oyuncu ekipmanları da satıyor. Bence site arayüzü rezalet, harici sitelerde de satış vb. yapma konusunda bayağı başarısızlar.
Ayrıca şu ürünlerde de indirim varmış. Ayrı ayrı konu açmayacağım.
Son düzenleme: