🔥İndirim DAREU EK75 RT Magnetic Switch Klavye - Beyaz ₺2000

darktower

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
188
Şu an kullanıyorum ve memnunum. Önceki indirimde ₺2500 almıştım. Eğer stok sorunu yoksa almanızı öneririm. Tek kötü yanı yanında gelen kablo bence o kadar da kaliteli değil, ben başka kabloyla kullanıyorum.

2025-12-27_18-24.webp

Bir de sitelerinde değişime gidiyorlar. Bu klavyenin sürücü indirme bağlantısını bozmuşlar. Sürücüsünü nasıl yüklersiniz bilmiyorum. Site desteğine falan yazın. Web sitesindeki sürücüsü EK75 RT desteklemiyor.

EasySMX ve bazı firmaların distribütörü. Sitenin desteği hakkında pek bir şey diyemem. Genelde ses kartı vb. ürünler de satıyor. Ayrıca oyuncu ekipmanları da satıyor. Bence site arayüzü rezalet, harici sitelerde de satış vb. yapma konusunda bayağı başarısızlar.

Ayrıca şu ürünlerde de indirim varmış. Ayrı ayrı konu açmayacağım.

Son düzenleme:
Şu an kullanıyorum ve memnunum. Önceki indirimde ₺2500 almıştım. Eğer stok sorunu yoksa almanızı öneririm. Tek kötü yanı yanında gelen kablo bence o kadar da kaliteli değil, ben başka kabloyla kullanıyorum.

Alıntıyı görüntüle

Bir de sitelerinde değişime gidiyorlar. Bu klavyenin sürücü indirme bağlantısını bozmuşlar. Sürücüsünü nasıl yüklersiniz bilmiyorum. Site desteğine falan yazın. Web sitesindeki sürücüsü EK75 RT desteklemiyor.

EasySMX ve bazı firmaların distribütörü. Sitenin desteği hakkında pek bir şey diyemem. Genelde ses kartı vb. ürünler de satıyor. Ayrıca oyuncu ekipmanları da satıyor. Bence site arayüzü rezalet, harici sitelerde de satış vb. yapma konusunda bayağı başarısızlar.
connectgame'dan hiçbir şey satın almayın arıza durumunda ulaşılamıyorlar yardımcı olmuyorlar bir tane a950 moseum arızalı şekilde bir yıldır duruyor adamlara ulaşamıyorsun mail ile arıza tespit yapıp sorun yok diyip kaçıyorlar yıl 2026 rezillik

Evet ben de site hakkında iyi şeyler duymadım. Sadece klavye aldım. O yüzden alırken risk tamamen sizde. Ben sorun yaşamadım.

2025-12-27_18-32.webp

Bana da ses kartı, stüdyo kulaklığı gibi pahalı ürünlerden para kazandıklarını düşündürdüklerinden, oyuncular ile pek uğraşmak istemediklerini de düşünüyorum. Sadece bu tarz ürünleri getirip, müzik ürünü satan sitelere dağıtıyorlar gibi daha çok. Yatırım yapsalar evet Wraith vb. alternatif olma düşünceleri vardır diyebilirdim. Şu anlık ellerindeki oyuncu ekipmanlarını eritiyorlarmış gibi geliyor.

başv
Tüketici hakem heyetine verseydin ya dostum yanlarına kar kalmasaydı.
urdum zaten karar benim lehime çıktı ama onuda kabul etmedi icra vs için 1 2 kere gittim şu evrak eksik falan filan dedi ozaman 1500 falan para ödicen uğraşma bunun için dedi bende uğraşmadım ama intikamımı aldım

Tüketici hakem heyetine verseydin ya dostum yanlarına kar kalmasaydı.
Bir tık arkadaş oto yorum yapıyor gibi de geldi. Connectgame savunacak kadar bilgim yok, ama çok hızlı yorum attılar. Forumlarda marka öven ve kötüleyen çok firma hesabı da oluyor belirteyim. Arkadaş öyle değilse de yanlış anlamasın.

Ama bunu çok gördüğümden bazı forumlardan hesap sildim. Bazı forumlar direkt firmalar ile iş yaptığından, atıyorum Hepsiburada bağlantısı atıyorsunuz. O bağlantıyı moderatör düzenleyip para kazandıran referans bağlantıya falan dönüştürüyordu. Var yani böyle kazanç arayanlar. Hatta bazı forumlardaki üyelerin kullanıcı adlarını ararsanız telefon numaraları veya iletişim e-postaları için siteler çıkıyor.

Ben siteden bir adet klavye ve yine Hepsiburada'da satıcısı olduğu bir gamepad almıştım ve sorun yaşamadım. Yine de iyi deneyimi olmayan kullanıcı yorumları görmüştüm.

başv

urdum zaten karar benim lehime çıktı ama onuda kabul etmedi icra vs için 1 2 kere gittim şu evrak eksik falan filan dedi ozaman 1500 falan para ödicen uğraşma bunun için dedi bende uğraşmadım ama intikamımı aldım
connectgame satıcılı trendyoldan hoparlor sipariş ettim uğraşmak için hergün ürün alıp gelince geri göndercektim iptal ettim kargocu getirmiş bende geri göndermedim parayıda iade aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir tık arkadaş oto yorum yapıyor gibi de geldi. Connectgame savunacak kadar bilgim yok, ama çok hızlı yorum attılar. Forumlarda marka öven ve kötüleyen çok firma hesabı da oluyor belirteyim.

Ben siteden bir adet klavye ve yine Hepsiburada'da satıcısı olduğu bir gamepad almıştım ve sorun yaşamadım. Yine de iyi deneyimi olmayan kullanıcı yorumları görmüştüm.
gel faturayı atayım sana gör bakalım hepsiburada dan almışsın connectgame sitesinden al bide

Alıntıyı görüntüle

Ayrıca şu ürünlerde de indirim varmış. Ayrı ayrı konu açmayacağım.

satıcı haric urun cop cok kalitesiz bir urun almayın arkadaslar + yazılımı cok kotu manyetik olmasının pek mantıgı yok adamlar hiçbirşey eklememis izlemistim incelemesini

wraithden herhangi bir farkı olmayan bir firma gidip de bu firmadan ürün almayın

Bir tık arkadaş oto yorum yapıyor gibi de geldi. Connectgame savunacak kadar bilgim yok, ama çok hızlı yorum attılar. Forumlarda marka öven ve kötüleyen çok firma hesabı da oluyor belirteyim.

adam haklı dostum connectgame kadar garantisi kötü olan bi firma yok garantisi yokmuş gibi ucuzsa almak lazım bozulursa da çöpe ayrıca konudaki klavye de iyi değil howl75 mad60 68 w60 fun60 falan çok daha iyi

connectgame satıcılı trendyoldan hoparlor sipariş ettim uğraşmak için hergün ürün alıp gelince geri göndercektim iptal ettim kargocu getirmiş bende geri göndermedim parayıda iade aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gel faturayı atayım sana gör bakalım hepsiburada dan almışsın connectgame sitesinden al bide
Klavyeyi oradan aldım ya, sonradan yorumu düzenledim. Direkt suçlamıyorum ama ilk yorum atan arkadaş konunun açılmasını bekliyor gibi yazdı, bir tık garip geldi. Ben de güvendiğimi söylemedim zaten.

@forxeo Sorun yok ben sadece birine öneri atarken fiyatının düştüğünü görüp açtım. Alıp almamak tamamen kullanıcının özelinde.

@ghnn Yazılım konusunda katılıyorum çok iyi değiller. Ama RT vb. ayarı yapılı şekilde tasarımı ve tuş hissiyatını beğeniyorum. Bundan önce Havit KB904L kullandım, o da giriş seviyesi manyetiklerden çok sesliydi saldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,739
Üyeler
186,785
Son üye
Heraae
Geri