🔥İndirim Dark Freezer Ultimate Termal Macun 4 GR 99 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,554
Fiyat bedavanın kendisi ama kalitesi hakkında bilgim yok. Kargoyu mecbur yazamıyorum başlığa çünkü millet boş konuşmaya geliyor.

Gerçekten 5mk ise iş görür.

Boş yapmak istemiyorum konuyu dağıtmamak için ama bahsettiğiniz şey zaten direkt indirimi baltalıyor. Adrese göre kargo ücretinde değişim oluyor mu bilmiyorum ama kendim üzerinden örnek verirsem İstanbul'da oturuyorum adresim için kargo ücreti 144 liraya geliyor. Hepsiburada da ürün 149 TL premium ile kargo ücreti yok. Premium yoksa kargo ücretini bilmiyorum ama yaklaşık aynı fiyatlara geliyordur diye düşünüyorum. teknobiyotik firmasının bir mağazası varsa ve orada da aynı fiyattaysa mağazadan alındığı durumda gerçekten avantajlı ama diğer türlü mantıklı kalmıyor. Firmanın kargo anlaşması vs olsa keşke.

Son düzenleme:
Arctic den spatula çıkmıyor diye rahat kullanmak için amazondan wipaste almışlığım var :)

Fiyat bedavanın kendisi ama kalitesi hakkında bilgim yok. Kargoyu mecbur yazamıyorum başlığa çünkü millet boş konuşmaya geliyor.

Kargo konusunda haksızsınız bence. En azından konuya yazabilirsiniz. 50-60 TL olsa neyse de 150 TL kargo da abes. Kimisi vermek istemez. Üye olmadan da gözükmüyor. Boşa da üye olmuş olur.

Arctic den spatula çıkmıyor diye rahat kullanmak için amazondan wipaste almışlığım var :)
MX6 var dün tazeledim macunumu ama Ryzen 7500F boşta 48-49derece, oyunlarda 70 dereceye falan çıkıyor. Sürmesi zaten bir dert çok koyu, spatula var ama pek işe yaramıyor. Başka bildiğiniz var mı çok pahalı olmayan ama kaliteli ve çok gramajlı?

140TL kargo ücreti çıkıyor.

MX6 var dün tazeledim macunumu ama Ryzen 7500F boşta 48-49derece, oyunlarda 70 dereceye falan çıkıyor. Sürmesi zaten bir dert çok koyu, spatula var ama pek işe yaramıyor. Başka bildiğiniz var mı çok pahalı olmayan ama kaliteli ve çok gramajlı?
Derecelerin çok iyi zaten :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5wm/k ise iş görür test macunu olarak falan baya güzel olur.

1762095986041.webp

Kargosu ürünün 2 kat fiyata neredeyse...

Claws alın geçin hem incelemeside var

De
Dereceler normal soğutucu olarak ne kullanıyorsanız bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,053
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri