Neler Yeni

Dark Guardian (Teknobiyotik)

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
Arkadaslar teknobiyotik de dark guardian fiyati dusmus yarina almayi dusunuyorum birde memmnun eder mi? nasil kasa artilarini biliyorum sadece eksileri varsa soylermisiniz.Birde indirim yarına kadar sürer mi?

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Kasa guzel alabilirsin

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber
Arkadaslar teknobiyotik de dark guardian fiyati dusmus yarina almayi dusunuyorum birde memmnun eder mi? nasil kasa artilarini biliyorum sadece eksileri varsa soylermisiniz.Birde indirim yarına kadar sürer mi?
Ben yeni aldım baya güzel bir kasa. İki tane daha aynı fandan aldım. Toplam 6 fan oldu. Ama ben sadece kasayı aldım. PSU ayrı aldım. 4 fan ile ne kadar performanslı olur bilmiyorum ama 6 fan ile baya güzel. Tavsiye ederim. 30 tl kargo ücreti dışında olumsuz bir yanı yok bence. Birde birçok modeli var sen hangisini soruyorsun bilmiyorum ama ben 470 tl olan modeli aldım. Ayrıca mini olanı tavsiye etmem.

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben yeni aldım baya güzel bir kasa. İki tane daha aynı fandan aldım. Toplam 6 fan oldu. Ama ben sadece kasayı aldım. PSU ayrı aldım. 4 fan ile ne kadar performanslı olur bilmiyorum ama 6 fan ile baya güzel. Tavsiye ederim. 30 TL kargo ücreti dışında olumsuz bir yanı yok bence. Birde birçok modeli var sen hangisini soruyorsun bilmiyorum ama ben 470 TL olan modeli aldım. Ayrıca mini olanı tavsiye etmem.
30 tl kargomu fazla değilmi be :D

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek kasa alıyorsan nese de 5bin TL'lik alışveriş yaptım gene de aldılar 30 TL :)
tek kasa alcam 30tl fazla gibi zaten indirimde diye alcaktımda aynı hesaba gelmiş olcak sanırsam :(

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber
tek kasa alcam 30tl fazla gibi zaten indirimde diye alcaktımda aynı hesaba gelmiş olcak sanırsam :(
Ben ayın 8'inde aldım bu indirim standart gibi. Dolardan dolayı biraz değişmiş fiyat. Yoksa extra bir indirim yok yada süresi çok uzun.

Top Bottom