Ben olsam kesin değiştirirdim kaliteli fan aldınmı süper kasaya dönüşür.bu kasanın fanlarını değiştirmeye gerek var mı?
önerin var mı argb olarakBen olsam kesin değiştirirdim kaliteli fan aldınmı süper kasaya dönüşür.
https://www.amazon.com.tr/AsiaHorse...682957103&sprefix=argb+fa,aps,136&sr=8-7&th=1 Ucuz olsun diyorsan bu fena değil.önerin var mı argb olarak
Ben de darkflash dls480 var taş gibi bu aradaCM Mb520 den geçiyorum ben de aldım, kalite olarak CM kadar yoktur muhtemelen ama hava akışı, fan desteği baya iyi CMye göre
53,38 yazıyor ama kullanmadığım için bilemiyorum.Kaç CFM bu
Abi fanlarin cfm ses degerleri felan nasil? Internetten bir baktim da goremedim.Nays ve kupon ile çok uygun fiyata geliyor.
Fanları rainbow.
12 Fan destekli
Üstte 360mm destekliyor.
Bu fiyata beleş kasa.
![]()
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
30 db max 1200 rpm 39 cfm olması lazım.Ya elimdeki kasayi elden cikarmam kolay olursa bunu alabilirim de. Guvenemiyorum satilabilecegine. Bir de zaten para birimtirip silent base 802 falan alacaktim. Kararsiz kaldim simdi. Iyi fanlarim da var ek takabilecegim. Zor kararda kaldim. Of.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abi fanlarin cfm ses degerleri felan nasil? Internetten bir baktim da goremedim.