Onu söyledim firmaya getirmeye çalışacaklarmış. Ama Hazirandan önce olmaz dedi.Beyaz versiyonu olsa varya süper
0.7 0.6 arasında dehşet fark var ele bile cuk oturuyorDark twister kasa fanları çok iyi değil ki zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
0.7 mm oda bu arada![]()
Td500den geçilir mi?Onu söyledim firmaya getirmeye çalışacaklarmış. Ama Hazirandan önce olmaz dedi.
Milimetrenin onda biri, 20 senedir mekanikçiyim ben zor ayırt ediyorum. İşim gücüm onda bir hatta binde birler ile geçiyor. Anlayabiliyorsan helal olsun.0.7 0.6 arasında dehşet fark var ele bile cuk oturuyor
Hayır.Td500den geçilir mi?
Nası 1100e geldi kanka hangi kuponu kullandınYedek sistem için aldım 1100 e geldi teşekkürler
125 TL kupon ve nays.Nası 1100e geldi kanka hangi kuponu kullandın
Hocam kuponu söylersen nası alıyoruz o kuponu125 TL kupon ve nays.
Hocam arabada bile anlıyorum ben kalitesini jfwkdjsj belki ke öyle tok ses verdiği için öyle saniyorumdur sen daha iyisini bilirsin ( fanları iyi mi? bende mi alsam )Milimetrenin onda biri, 20 senedir mekanikçiyim ben zor ayırt ediyorum. İşim gücüm onda bir hatta binde birler ile geçiyor. Anlayabiliyorsan helal olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır.
Yan yana 2 kasayı denk getirip bakma imkanın varsa bak derim sadece.Hocam arabada bile anlıyorum ben kalitesini jfwkdjsj belki ke öyle tok ses verdiği için öyle saniyorumdur sen daha iyisini bilirsin ( fanları iyi mi? bende mi alsam )