m.eminayas
80+
Aldım sonunda
vallahi kasa hoşuma gitti ihtiyaç da vardı akşam alamadım şimdi gelincce de çektim sağolasın krallAlınır, almışsın zaten hayırlı olsun. 3.yü bile alabilirim nays yenilendi![]()
Kendi fanları rainbow diyor ama sanırım reset düğmesi ile mod değiştiriliyor. Tam ARGB değil tam Rainbow da değil.Tesekkur ederim ihtiyaç vardi.. bu kasaya nasil fan önerirsiniz
Sac konusu kafamı kurcaladi v30 ile fiyata bakmadan ne gibi artisi ekşisi vardır ve b660m mortar uyarmi sanki kafama tam oturmadidaKendi fanları rainbow diyor ama sanırım reset düğmesi ile mod değiştiriliyor. Tam ARGB değil tam Rainbow da değil.
V30 ile 0.1 mm fark var ikiside aynı malzemeden üretilmiş. E-ATX kasalara bütün anakartlar uyar. Saç konusunu söyleyen arkadaş bakmadan yazdı muhtemelen. Birini 1 mm birini 2mm sanıyor heralde.Sac konusu kafamı kurcaladi v30 ile fiyata bakmadan ne gibi artisi ekşisi vardır ve b660m mortar uyarmi sanki kafama tam oturmadida
Ben de pusuda bekliyorum kombo yapacamKupon yokmu ya başka zaman belirli saatlerde kupon gelirdi alışveriş yapacaz ya gelmez artık![]()
Yeri burası değil dostum. İkinci el.Arkadaşlar 17.02.2022 tarihinde aldığım. Sharkoon ca300t rgb white edition kasamı satıyorum. Jelatinlerini bile sökmedim. Kutulu faturalı. 360 mm radyatör destekli. İstanbuldayım ilgilenen olursa mesaj atınız. Kasanın sac kalitesi temper kalitesi çok iyi.
TamamYeri burası değil dostum. İkinci el.
Gelmez artık lazım yaBen de pusuda bekliyorum kombo yapacam![]()