Darmoshark top75 he klavye manyetik switch he

Nisshs

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
123
sizce nasıl fiyatına değermi ustalarım

mchose g75 pro alıcaktım bende idefixe stoğu gelmişti tekrardan güya beta plus teknolojiydi satıcı gaming gentr oluyo galiba alıcaktım 2300 TL'den ürünü sipariş ettim 300 TL kupon kullandım 1 gün sonra stok tükendi diyip iptal etmişler siparişi bende klavye arayışındayım ama maks 3000 TL veririm herhalde klavyeye

epomaker he75 ve beast r75 he ye de bi bakabilirsin
epomakerin he75 modeli güzelmiş ustam peki sence hangisi daha iyi hoştur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mchose g75 pro alıcaktım bende idefixe stoğu gelmişti tekrardan güya beta plus teknolojiydi satıcı gaming gentr oluyo galiba alıcaktım 2300 TL'den ürünü sipariş ettim 300 TL kupon kullandım 1 gün sonra stok tükendi diyip iptal etmişler siparişi bende klavye arayışındayım ama maks 3000 TL veririm herhalde klavyeye
gene mchose veya akko bakabilirsin ustam veya epomaker o fiyat bandında

hoş kişiden kişiye değişir. senin hoşuna gideni alman lazım. ayrıca özelliklerinede bakman gerek. ben stoğa geldiğinde beast r75 he pro alıcam mesela

hoş kişiden kişiye değişir. senin hoşuna gideni alman lazım. ayrıca özelliklerinede bakman gerek. ben stoğa geldiğinde beast r75 he pro alıcam mesela
darkın sesini hiç bulamadım ustam ama eponun sesi baya hoş geldi tok olması

düz modeline sahibim he modeli çok daha iyidir bide lube'lanırsa effffsane ötesi olur alınır bence çok mmemnunum ben

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gene mchose veya akko bakabilirsin ustam veya epomaker o fiyat bandında
ama g75 pro modelinin sesi çok hoş ya ondan hani dedim onu alayım iptal ettiler siparişi

düz modeline sahibim he modeli çok daha iyidir bide lube'lanırsa effffsane ötesi olur alınır bence çok mmemnunum ben
acaba onunda sesi tokmu ustam tok sesleri seviyorum bu epomaker inceledim f75 gibi sesi hem tok hemde manyetik olması cazip geldi

Geri