Yani kısaca batıyoruz beyler. 
Bu millete her şey müstahak hocam.Ülkeden artık ne umudumuz nede beklentimiz kaldı.
İkinci tur RTE kazanırsa sonumuz böyle olacak.Beyler toplanın botla japonyaya kaçak gidiyoz.Coğrafi keşifleri yeniden yapıcaz.
ben yüzerek kaçıyorum gelen?Beyler toplanın botla japonyaya kaçak gidiyoz.Coğrafi keşifleri yeniden yapıcaz.
Bir yandan takıntı hastalığım bir yandan Kılıçdaroğlu'nun kazanma ihtimalinin düşük olması bir yandan ekonomik açıdan çöküşe gitmek hayattan zevk alamamak ya daha ne kadar sayayım hastane yapıyor içinde psikiyatri doktoru yok şaka mı ya ben bu gidişle delirmenin ötesine geçeceğim yavaş yavaş bakırköy yolunu tutacağım yok hayata tutunacak bir şey kalmadıben yüzerek kaçıyorum gelen?
Yunanistan ve Bulgaristan alım gücü iyi diyorlar hocamben yüzerek kaçıyorum gelen?
greek yoğurt greek baklava greek lahmacunYunanistan ve Bulgaristan alım gücü iyi diyorlar hocam![]()
Fikri beğendim botu ben şişiririm parası sizdenarkadaşlar trendyoldan indirimli bot alıp bi geziye mi çıksak![]()
bence şöyle yapalim 3 ay sonra ödemeli alıp en pahalısini alip kaçalımarkadaşlar trendyoldan indirimli bot alıp bi geziye mi çıksak![]()
Fikri beğendim botu ben şişiririm parası sizden
arkadaşlar trendyoldan indirimli bot alıp bi geziye mi çıksak![]()
Bu arada Kemal Kılıçdaroğlu kazansa bile mecliste çoğunluk Cumhur İttifakı'nda bu yüzden Kemal Kılıçdaroğlu'nun çıkardığı yasalar, maddeler meclisten geçemeyecekYunanistan ve Bulgaristan alım gücü iyi diyorlar hocam![]()
Bu bizi çekmez daha büyüğü lazımbence şöyle yapalim 3 ay sonra ödemeli alıp en pahalısini alip kaçalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biliyorum o yüzden umudum yok zaten.Bu arada Kemal Kılıçdaroğlu kazansa bile mecliste çoğunluk Cumhur İttifakı'nda bu yüzden Kemal Kılıçdaroğlu'nun çıkardığı yasalar, maddeler meclisten geçemeyecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu bizi çekmez daha büyüğü lazım
greek yoğurt greek baklava greek lahmacun