Darp raporu alınmalı mı?

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,320
Arkadaşlar erkek arkadaşım sınıfındaki 3 mülteci ile kavga etmiş (din kardeşi) karşı taraf ağır hasar aldı arkadaşımda pek bir şey yok. Arkadaşım çocukların çok kötü olduğunu darp raporları alırlar ise sıkıntı olacağını söylüyor. Sizce oda almalımı?

Alsın.

Sen bir de onları gör.. 3v1 atıp karşı tarafa ağır hasar vermek mi? Biraz daha abartsın inandırıcı olur belki. Bu erkek milletinin kendini kızlara karşı güçlü gösterme çabası çok komik olabiliyor.

Sen bir de onları gör.. 3v1 atıp karşı tarafa ağır hasar vermek mi? Biraz daha abartsın inandırıcı olur belki. Bu erkek milletinin kendini kızlara karşı güçlü gösterme çabası çok komik olabiliyr.
Kavgadan sonra yanındaydım kanka, yalan söylecek halim yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen bir de onları gör.. 3v1 atıp karşı tarafa ağır hasar vermek mi? Biraz daha abartsın inandırıcı olur belki. Bu erkek milletinin kendini kızlara karşı güçlü gösterme çabası çok komik olabiliyor.
Okulda olduğu için gözümle gördüm boş yorum yapmayın.

Arkadaşlar erkek arkadaşım sınıfındaki 3 mülteci ile kavga etmiş (din kardeşi) karşı taraf ağır hasar aldı arkadaşımda pek bir şey yok. Arkadaşım çocukların çok kötü olduğunu darp raporları alırlar ise sıkıntı olacağını söylüyor. Sizce oda almalımı?
Alsın ama karşı taraf adım atmadan o da şikayetçi felan olmaya çalışmasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,272
Üyeler
184,914
Son üye
tt.cengiz
Geri