DanteSparda
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 181
Merhaba epic games mega indirimlerinden days gone titanfall 2 gözüme çarptı hangisi alınır yada bu fiyatlarda hangi oyun alınır?
Days gone alırdım ben bitirmiş biri olarak grafikler, hikaye beni çok sarmıştı.Merhaba epic games mega indirimlerinden days gone titanfall 2 gözüme çarptı hangisi alınır yada bu fiyatlarda hangi oyun alınır?
Days gone alınır o terk edilmiş, gergin atmosferi çok güzel yansıtmışlar.
Alınır.
Yorumlar için teşekkürler days gone almaya karar verdimDays gone izlemiştim mete'den ama benimde oynayasım geliyor . Açık dünya zombi oyunlarına karşı zayifligim var galiba
![]()
Bir aralar oyun eksik ve sorunlu diye birşeyler dönüyordu medyada düzelmiştir diye düşünüyorumDaysgone çok güzel bir oyun özellikle motor seviyorsaniz ve unutamadiginiz bi sarışın varsa ..
PC'ye ilk port edildiği zamanlardır.Bir aralar oyun eksik ve sorunlu diye birşeyler dönüyordu medyada düzelmiştir diye düşünüyorum
Motorsikleti geliştirmezsen benzin çabuk bitiyor o da görev noktalarına ulaşmayı çok zorlaştırıyor.Days gone güzel oyundur. Oyunu çok abartmamışlar DyingLight gibi. Oynanabilir yapmışlar. Aşırı zorlanmıyorsun görev yaparken
Titanfall 2 yaklaşık 6-7 saat civarında güzel bir deneyim olur oyunu ben çok sevmiştim ama hikayesi yok gibi. Online da oynanmıyor. Gamepasste de varMerhaba epic games mega indirimlerinden days gone titanfall 2 gözüme çarptı hangisi alınır yada bu fiyatlarda hangi oyun alınır?
Bazı durumlarda motosiklet umurumda olmuyordu gezerek ormanın temiz havasında gidiyordum. ohhh missMotorsikleti geliştirmezsen benzin çabuk bitiyor o da görev noktalarına ulaşmayı çok zorlaştırıyor.