Neler Yeni

DD Olan Dersi Tekrar Alırken Devam Zorunluluğu Var Mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,950
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Geçen yıl DD olan 2 dersi tekrar almak istiyorum ama bu dönemki derslerimle çakışıyorlar bu yüzden derslere çok giremeyeceğim devam zorunluluğu var mı?
Okuldan net bilgi alamıyorum mail attım birkaç hocaya net bilgi alamadım.
yardımınız için şimdiden teşekkürler.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,405
İsim
Berk
Geçen yıl DD olan 2 dersi tekrar almak istiyorum ama bu dönemki derslerimle çakışıyorlar bu yüzden derslere çok giremeyeceğim devam zorunluluğu var mı?
Okuldan net bilgi alamıyorum mail attım birkaç hocaya net bilgi alamadım.
yardımınız için şimdiden teşekkürler.
en sağlıklı cevabı ders sonu hocayla konusarak alabilirsin en azından daha sonra olusacak bir olumsuzlukta muhatabın hoca olur. bizim zamanımızda dd verilemeyen dersi ifade ederdi dolayısıyla devam zorunluluguna tabii olman lazım. misal cc olsa verdiğin için muaf olurdun, not ort yükseltmek için alırdın ve devam zorunlulugun olmazdı tabi sistem değişti mi onu bilemiyorum ayrıca hocadan hocaya göre de değişen bir durum okuldan okula değişir..

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Tayfun Balım
Dersten geçti gözüküyorsanız ve yükseltme amaçlı aldıysanız devam zorunluluğu olmuyor. Ama bu durum kurumdan kuruma farklı olabilir. En iyisi dersin hocasıyla görüş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,950
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dersten geçti gözüküyorsanız ve yükseltme amaçlı aldıysanız devam zorunluluğu olmuyor. Ama bu durum kurumdan kuruma farklı olabilir. En iyisi dersin hocasıyla görüş.
evet hocam ortalamayı yükseltmek için tekrar almak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

en sağlıklı cevabı ders sonu hocayla konusarak alabilirsin en azından daha sonra olusacak bir olumsuzlukta muhatabın hoca olur. bizim zamanımızda dd verilemeyen dersi ifade ederdi dolayısıyla devam zorunluluguna tabii olman lazım. misal cc olsa verdiğin için muaf olurdun, not ort yükseltmek için alırdın ve devam zorunlulugun olmazdı tabi sistem değişti mi onu bilemiyorum ayrıca hocadan hocaya göre de değişen bir durum okuldan okula değişir..
dersi geçmiştim ortalama yükseltmek için tekrar alacağım

Top Bottom