Ddr5 ram fiyatları DAHA DA yükselir mi ?

Büyük firmaların toptan alışı sonrası stok yetmemesinden dolayı ramlerin fiyatı artmıştı, 2 gün önce Samsung onun harici %60 zam yaptı ramlerine, yani stoklar düzelse bile eski fiyatlardan satılır mı bilmiyorum.

1763538058206.webp

ufd tech ve gamers nexus bu saatten sonra düşmez üstüne artabilir dedi aldım artık, umarım bir yerimde patlamaz. Sistemi topladıktan sonra düşse hiç umurumda bile olmaz da am5 e geçişi tamamlayamadan düşer ise çok koyar

• Beğen
Reaksiyonlar: ca.s
yukselir surekli AI firmalarindan cok talep var bir yerde mutlaka artis durur da bu fiyatlara inmez, ekonomi de ortada kac kere fiyat dustugunu gordunuz

Önceden yükselir mi diye konu açmıştım yükseldi şimdi daha da yükselir mi onu sormak istiyorum çünkü işlemci fiyatına geldi 16gblık stickler, para geçicek elime kenara koymalı mıyım geçince yoksa beklemeli miyim ?
ben 32 gb ram e 4500 5k çok diyordum şimdi 10k vermemiz lazım :kekw: o.O2

ya işte termal macunun sökmesidir takmasıdır sürekli uğraşmamak için am5 geçeyim diyorum arkadaşımda a620 var kasayla beraber kasayada ihtiyacım olduğu için ondan onları beraber alıp am5 geçmeyi düşünüyorum 7500f alıp çünkü genelde cs2 minecraft vs. oynuyorum. am4 anakart alsam yine am5 geçmek için hem sökücem hem masraf edicem ondan dolayıp alıp direkt bitirmek istiyorum.
cs mc oynamak için ddr5 geçeceksen geçme bro zaten. 5600 5060 16 ramle 200-300 fps alıyorum cs2 her şey ultrada. MC denemedim. Sen rami 32 ekran kartınıda daha kaslı bir şey yap ya da R7 falan koy o çok istediğin 7500f in mezarını kazarsın.++++ Macun falan yeni sisteme geçince sürmiyecek misin? Bir de 2 dk lık iş zaten neyle uğraşcan anlam veremedim.

cs mc oynamak için ddr5 geçeceksen geçme bro zaten. 5600 5060 16 ramle 200-300 fps alıyorum cs2 her şey ultrada. MC denemedim. Sen rami 32 ekran kartınıda daha kaslı bir şey yap ya da R7 falan koy o çok istediğin 7500f in mezarını kazarsın.++++ Macun falan yeni sisteme geçince sürmiyecek misin? Bir de 2 dk lık iş zaten neyle uğraşcan anlam veremedim.
dostum kafan mı iyi am4de r7 almak zaten am5 geçmeye eşdeğer fiyata denk geliyor r7 5700x3dlerin 10k dan aşağı gittiğini görmedim, ekran kartı alsam a320 şuan ekran kartına pcie 3.0 x8 verebildiği için x1 slotundaki m.2 yüzünden besleyemicek(4060 bile zar zor besleniyor yine performans kaybım var gidip 9060xt alsam besleyemicem) yine gidip anakart alıcam ki zaten a320 varken r7 5700x3d de kullanamam adam akıllı beslicek anakart lazım. Arkadaşım msi mag forge 100r ve a620m b yi 3kya satıcak bana ikinci elden, ondan dolayı zaten am5 geçiyorum bilip bilmeden boş boş konuşuyorsun birde anlam veremedim yazmışsın hiç bilgisayar birleştirmedin herhalde saçma safan iki dakika yazıyorsun hadi sana iki dakika olsun ben dikkatlice iş yapan biri olduğum için işlemci soğutucu takmak ve psu değiştirmem bir saat alıyor ki bilgisayarı durmadan söküp takmakla uğraşmayı seven birisi değilim durmadan sök tak yapmak istemiyorum oyuncak mı bu.

64gb cl30 goodram 6000mhz yi 4750 tl ye almıştım. Vay yavrum vay arz talep nerelere gelmis :)
şimdi 16gb geliyor anca o fiyata ki oda en ucuz sticklerde yoksa yaklaşık 6k 16gb stickler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

64gb cl30 goodram 6000mhz yi 4750 tl ye almıştım. Vay yavrum vay arz talep nerelere gelmis :)
ramlerden memnun musunuz hocam ? bende bunun 16gblık olanını aldım daha doğrusu başka olmadığı için almak zorunda kaldım. Bir sorun yaşadınız mı ?

şimdi 16gb geliyor anca o fiyata ki oda en ucuz sticklerde yoksa yaklaşık 6k 16gb stickler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ramlerden memnun musunuz hocam ? bende bunun 16gblık olanını aldım daha doğrusu başka olmadığı için almak zorunda kaldım. Bir sorun yaşadınız mı ?
Memnunum hic uyumsuzluk vs yapmadi direkt uyuyor onun icin almistim bende amd icin bu marka cok iyi cok bilinmese de ülkede sorunsuz

1763545112919.webp

oha bunun fiyatına ne oldu böyle stok bitti galiba

Elimde 2x16 var 2 tane daha alıp sistemlere tek slot tek slot koyayım bari

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,531
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans