DDR5'E GEÇMEK ŞUAN İÇİN MANTIKLIMI SİZCE ?

kalmaya karar verdim herkes aynı fikirde (: ileride artık
Size oyle dedim ama Ben 5600x x570 evga 3080 li platformdan 7800x3d 4090a geçtim performans için değil tamamen zevkine 😅 gecilir mi gecilir ama sadece ddr5 için geçilmez araya bide ekran karti güncellemesi olursa olabilir bence

Size oyle dedim ama Ben 5600x x570 evga 3080 li platformdan 7800x3d 4090a geçtim performans için değil tamamen zevkine 😅 gecilir mi gecilir ama sadece ddr5 için geçilmez araya bide ekran karti güncellemesi olursa olabilir bence
hocam resmen çağ atlamışssınız hayalimizdeki sistemlerden biri güle güle kullanın 4090ı bi 5 sene sonra eskiyince alırız artık :D

hocam resmen çağ atlamışssınız hayalimizdeki sistemlerden biri güle güle kullanın 4090ı bi 5 sene sonra eskiyince alırız artık :D
Tesekkur ederim 🙏🏻hazir sistemle 4080supere geçmiştim aslında sonra sistemi full msi yapmaya karar verdim sadece kart msi değildi o yüzden 4090a geçtim yoksa 4080super bile yeterliydi.

sistemin şuan güzel ekran kartını vs. güncellemeyi düşünür isen DDR5 e de geçebilirsin o bahaneyle Ryzen lerde RAM hızları performansı etkiliyor çünkü Ryzen ler yüksek MHz leri destekliyor yani verim alabilmek için yüksek MHz lere ihtiyaç duyabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok ta şart değil ama X3D işlemci zaten normal işlemciye nazaran daha az RAM kullanacaktır

Şuan sistemin iyi. İlerleyen zamanlarda geçebilirsin. İşlemci, anakart ve ram değiştirmen gerekecek böyle bir durumda. Para varsa neden olmasın denebilir ama pekte gerek yok bence.

8 bin serisi işlemciyle beraber geçersin. Çok fazla beklersen ikinci elde para etmez sistemin. Ben olsam 8 bin serisi çıkar çıkmaz geçerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,702
Üyeler
183,880
Son üye
Ranforth
Geri