Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,133
Kaliteden fazla ödün verilmemeli ufak bir fark yüzünden sağlam altyapıdan olmak bence uygun olmazAnakartı kıssa o farkla R7 7700 de yapar aslında.
Kaliteden fazla ödün verilmemeli ufak bir fark yüzünden sağlam altyapıdan olmak bence uygun olmazAnakartı kıssa o farkla R7 7700 de yapar aslında.
MSI Gaming Plus ile onun arasında çok fark varsa olabilir ama o anakart da iyi gibi gelmişti bana.Kaliteden fazla ödün verilmemeli ufak bir fark yüzünden sağlam altyapıdan olmak bence uygun olmaz
O bütçede R7 7800X 3D den başkasına gerek yok piyasanınen iyisi. Başka sorun varsa kendi konunu açman daha mantıklı olacaktır.Suan amd tarafinda 13k ya en fp islemciler (3 tane)hangisi
Kaliteden fazla ödün verilmemeli ufak bir fark yüzünden sağlam altyapıdan olmak bence uygun olmaz
İkinci el düşünürsen olabilir tabii kiİkinci elde şöyle bir sistem buldum 5-6 aylık 19K;
7600x
B650 Carbon Wi-Fi
Corsair Vengeance 6000MHz CL30
Bu sistem daha çok hoşuma gitti benimde.
İkinci el düşünürsen olabilir tabii ki
Nerede yaşıyorsunDüşünüyorum tabi. Hatta fiyat bakımından önceliğim ikinci el. Bulabilirsen sende öneri alabilirim.
Nerede yaşıyorsun
7800X3D + B650 MSI plus wifi al. Rami sonra al ya da bütçe arttir
Post automatically merged:
Yoksa 7600 al 3D serisi bu de R5 7500F/7600 gerisi AM5 de boş.
Param güvende açmazlar referanslara da güvenme ben çok ikinci el ürün aldım sattım ya elden teslim alacaksın görerek ya da aldığın yerde tanıdık biri olacak çok dikkat et ikinci el bişey alırkenAnkara ama başka şehir de fark etmez. Param güvende veya referansı olanlardan alabilirim.
Bilmiyorum bu da olabilir. Bütçeyi yükselterek. Kredi kartıyla almayı düşünmüyorum ama yükselirse bütçe kredi kartına girebilirim.
Param güvende açmazlar referanslara da güvenme ben çok ikinci el ürün aldım sattım ya elden teslim alacaksın görerek ya da aldığın yerde tanıdık biri olacak çok dikkat et ikinci el bişey alırken
Unutma cok dikkat etmen lazımBende çok ürün aldım sattım aslında. Zaten güvenim de o yüzden.