Kaanps4player
80+ Bronze
Dahası
Arkadaşlar sizce alınır mı indirimdeymiş büyük indirim var almayı düşünüyorum değer mi
bence alınırArkadaşlar sizce alınır mı indirimdeymiş büyük indirim var almayı düşünüyorum değer mi
Hacı seviyosan oyunu alabilirsin parasına değmesine gerek yok aşırıValla kargo güzel geliyor yapan kişi de boş biri değil
Aksiyon aramıyorum güzel hikaye arıyorum güzel hikayesi varsa hemenOynadığım en güzel oyunlardan biriydi.
Ama oyun insanları çok bölüyor.
Kimi oyuncular aksiyon odaklı ve hızlı oyunları severken (mafia serisi,tomb raider serisi vs..)
Kimisi de uzun uzun hikaye anlatan oyunları sever.
Eğer aksiyon odaklı bir oyun arıyorsan death stranding senin için doğru bir seşenek değil.
Çünkü oyunun yüksek bir kısmında tek başına sırtında kargolarla dağa tırmanmaya çalılıyorsun.
Eğer çok sabırsızsan bu iş seni çileden çıkartıcaktır.
Burda kendine sorman gereken soru şu.
Çok güzel ve oturaklı bir hikaye için bu kadar sıkılmayı göze alabilir miyim ?
Eğer alamazsan hiç bulaşma.
Eğer sabrını toplayıp bu işe girişirsen, kendini death strandingin dünyasında kaybolmuş şekilde bulabilirsin.
İyi oyunlar !
Indirim nerde acabaAksiyon aramıyorum güzel hikaye arıyorum güzel hikayesi varsa hemen
Piyasanın en iyi hikayesine sahip oyunlarından biridir.Aksiyon aramıyorum güzel hikaye arıyorum güzel hikayesi varsa hemen