benim dedemde öyle kaç tl maaş alıyo s3 mini kullanıyoadamı pahalı bir şey almaya ikna edemiyorum cumhurbaşkanı gibi geliri var ama almıyor alcatel 1 2019 falan buldum nasıl alınır mı?
"Cumhurbaşkanı gibi geliri var" buna çok güldüm.adamı pahalı bir şey almaya ikna edemiyorum cumhurbaşkanı gibi geliri var ama almıyor alcatel 1 2019 falan buldum nasıl alınır mı?
Yenilenmiş olurmu?2. el istemiyor yaşlı anlamıyor işte
FHKLDLKHFDHD"Cumhurbaşkanı gibi geliri var" buna çok güldüm.
olabilir ama internetten almam lazım fatura falan istiyor kazık atmayayım diye sanki onun parasına ihtiyacım var gibiYenilenmiş olurmu?
doğubanka git orda güzel telefonlar varFHKLDLKHFDHD
Mesaj otomatik birleştirildi:
olabilir ama internetten almam lazım fatura falan istiyor kazık atmayayım diye sanki onun parasına ihtiyacım var gibi
Aynen banada burası komik geldi"Cumhurbaşkanı gibi geliri var" buna çok güldüm.
kanka ayıptır söylemesi adamın 100k dan fazla geliri var aldıramıyorum hem 90 yaşında dokunmatik telefonu napacak onuda anlamadım belki 13 pro 1tb alacak parası var 1 ayda 2 tane alabiliyor ama yokAynen banada burası komik geldi
Sıfır olması zorunlu ise en mantıklı cihaz bu:adamı pahalı bir şey almaya ikna edemiyorum cumhurbaşkanı gibi geliri var ama almıyor alcatel 1 2019 falan buldum nasıl alınır mı?